Přejít na obsah

problem s osvetlenim interieru a dveri

Vinca

Doporučené příspěvky

:help: kluci,tak mam dalsi problem, kdyz otevreu ridicovi dvere, tak me to sviti na strope a svetylko ve dverich, jenze kdyz otevreu dvere u spolejezdce, tak nic. Tak jsem to rozdelal, zarovecka v poradku ale nemam na konectoru zadny napeti. Vedou tam dva draty - cerveny a zluty. kam vedou? podle me je neco musi spinat, ale co? komfortka nebo spinac v zamku? Protoze se nerozne vubec stroni svetlo ani v tech dverich u spolujezdce.Nechtel jsem to rozdelavat, protoze si chci napred zjistit co jak. a esce mam jeden dotaz, v tom svetlyku ve dverich je usmernovaci dioda, ta je tam z jakyho duvodu? V knizce psali aj neco o pojistce, ale pokud jsem pochopil, tak cele to osvetleni je na jednu pojistku, takze kdyz sviti ridicova strana, tak problem bude asi nekde jinde.nevite nekdo? :worthy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hledej témata mikrospínač v dveřním zámku

aha,tak uz mozna vim,ktera bije, pokud esce tomu rozumim, tak mikrospinac je spinan i centralnim zamykanim?a posledni vec, takze jak to osvetleni ve dverich a na strope je v podstate na jedny miliamperovy lince ze?

Odkaz ke komentáři

aha,tak uz mozna vim,ktera bije, pokud esce tomu rozumim, tak mikrospinac je spinan i centralnim zamykanim?a posledni vec, takze jak to osvetleni ve dverich a na strope je v podstate na jedny miliamperovy lince ze?

mikrospínač (dveřní spínač) je spínan otevčením dveří - tím uzavře obvod a žárovka se rozsvítí

je to cca 500mA

Odkaz ke komentáři

mikrospínač (dveřní spínač) je spínan otevčením dveří - tím uzavře obvod a žárovka se rozsvítí

je to cca 500mA

jojo,uz jsem si to osefoval, ze ten mikrospinac ma vic funkci, zavreni oken pri zavirani klickem atd. pravdepodobne spolupracuje s temi svabi na tistaku, kterou jsou v tom zamku. a jeste jedna vec, u ridice chapu, aby se me tam nedostaly srubovakem, ze musim vydelat zamek s vlozkou a co ostatni? kdyz nemaj durku na klic? ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...