Vinca Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 kluci,tak mam dalsi problem, kdyz otevreu ridicovi dvere, tak me to sviti na strope a svetylko ve dverich, jenze kdyz otevreu dvere u spolejezdce, tak nic. Tak jsem to rozdelal, zarovecka v poradku ale nemam na konectoru zadny napeti. Vedou tam dva draty - cerveny a zluty. kam vedou? podle me je neco musi spinat, ale co? komfortka nebo spinac v zamku? Protoze se nerozne vubec stroni svetlo ani v tech dverich u spolujezdce.Nechtel jsem to rozdelavat, protoze si chci napred zjistit co jak. a esce mam jeden dotaz, v tom svetlyku ve dverich je usmernovaci dioda, ta je tam z jakyho duvodu? V knizce psali aj neco o pojistce, ale pokud jsem pochopil, tak cele to osvetleni je na jednu pojistku, takze kdyz sviti ridicova strana, tak problem bude asi nekde jinde.nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 hledej témata mikrospínač v dveřním zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 hledej témata mikrospínač v dveřním zámku aha,tak uz mozna vim,ktera bije, pokud esce tomu rozumim, tak mikrospinac je spinan i centralnim zamykanim?a posledni vec, takze jak to osvetleni ve dverich a na strope je v podstate na jedny miliamperovy lince ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 aha,tak uz mozna vim,ktera bije, pokud esce tomu rozumim, tak mikrospinac je spinan i centralnim zamykanim?a posledni vec, takze jak to osvetleni ve dverich a na strope je v podstate na jedny miliamperovy lince ze? mikrospínač (dveřní spínač) je spínan otevčením dveří - tím uzavře obvod a žárovka se rozsvítí je to cca 500mA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 mikrospínač (dveřní spínač) je spínan otevčením dveří - tím uzavře obvod a žárovka se rozsvítíje to cca 500mA jojo,uz jsem si to osefoval, ze ten mikrospinac ma vic funkci, zavreni oken pri zavirani klickem atd. pravdepodobne spolupracuje s temi svabi na tistaku, kterou jsou v tom zamku. a jeste jedna vec, u ridice chapu, aby se me tam nedostaly srubovakem, ze musim vydelat zamek s vlozkou a co ostatni? kdyz nemaj durku na klic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 dveřní spínač ovládá jen věci souvysejicí s otevřením dveří na okna jsou jiné mikrospínače uvnitř zámku (v zámku žádný šváby nejsou-maximálně mravenci) není vložka zámku vymontuj jen zámek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 a co jsou ty ctyri cerne vecicky?to jsou integraky ne? nevim,esce jsem je z blizka nevidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 a co jsou ty ctyri cerne vecicky?to jsou integraky ne? nevim,esce jsem je z blizka nevidel. to jsou mikrospínače pro koncovy polohy motorku a pro odem. a zamčení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 17. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 to jsou mikrospínače pro koncovy polohy motorku a pro odem. a zamčení. aha, uz vidim ty dva na proti, jeden je pro otevreni a druhy po zavreni, no to je fuk, se na nich musim vrhnout dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.