mlasak Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 kdyby měl někdo zajem mam 2 nahradni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirek27 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 kdyby měl někdo zajem mam 2 nahradni Měl bych o jeden z nich zájem,za kolik? kom.der@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendaa Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Scháním jen čidla , pocítač hlásí 3 Špatný , nevíte o nečem ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 kdyby měl někdo zajem mam 2 nahradni Taky bych měl zájem,za kolik by byl? j-novis@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomic Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 nejsou naaaahodou jeste ty parkovaci asistenty? doufam, ze jsou origo jen akusticky a za super cenu.... POPRIPADE JESTLI UZ NEJSOU, TAK JESTLI BY NEKDO O NEJAKYM ZA SUPER CENU NEVEDEL?!?!?!? DIky za info..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Mám zájem (pro OI). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Dnes jsem byl ve Vršovicích na šrotu a prodávají nový,originál za 3500,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Mám zájem (pro OI). Kontaktuj tady na foru BadyS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.