foxdivemaster Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 cau draci nevite nekdo jak odstranit z kozeneho volantu takovou jakoby tu cernou barvu co je na venci,v mistech ktere sou v kontaktu s rukama je to krasne hladky a po bocich atd.je videt vrstva jakokdyby nejakeho pogumovani je to docela nepekne,jde to dolu treba nechtem ale musi se vic tlacit a to uz potom narusuji samotnou kuzi.nevite nekdo?poradite?znova potahovat se me to nechce dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Doporucuju potahnout. Kup treba tento potah, bude to pekne vypadat a zas tak drahy to neni. Jinak nevim, jak se toho pogumovani bez poskozeni zbavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaBrno Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 cau draci nevite nekdo jak odstranit z kozeneho volantu takovou jakoby tu cernou barvu co je na venci,v mistech ktere sou v kontaktu s rukama je to krasne hladky a po bocich atd.je videt vrstva jakokdyby nejakeho pogumovani je to docela nepekne,jde to dolu treba nechtem ale musi se vic tlacit a to uz potom narusuji samotnou kuzi.nevite nekdo?poradite?znova potahovat se me to nechce dik kup si cistic na kozeny sedacky a pujde to v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 kup si cistic na kozeny sedacky a pujde to v pohode dobra vyzkousim a dam vedet zatim dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 dobra vyzkousim a dam vedet zatim dik Tak dej vědět mám ten semej problém díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 a nemáte to spíš zahnojený? já měl novej volant jakoby chlupatej a šustil než se osahal jinak používám čistící ubrousky na kožené volanty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Tak zahnojenej ho určitě nemám pravidelně volant utírám ,ale je na něm prostě taková barva či co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Tak zahnojenej ho určitě nemám pravidelně volant utírám ,ale je na něm prostě taková barva či co presne tak,vyzkousel sem cistic na kuzi a nejde to pouzil sem od zelvi,tak nejaky dalsi navrh by nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Doporucuju potahnout. Kup treba tento potah, bude to pekne vypadat a zas tak drahy to neni.Jinak nevim, jak se toho pogumovani bez poskozeni zbavit. na obrázku to nevypadá špatně. Máte s tím někdo zkušenosti? jak se to nasazuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 na obrázku to nevypadá špatně. Máte s tím někdo zkušenosti? jak se to nasazuje? Potah je docela dobrej, montáž asi 1,5 hodiny. Tady máš o tom celé téma: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...51&hl=potah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 (editace) přece si nekoupil koženej volant aby na něj dával potah byť koženej a u ramen to vypadá blbě ale divný, že já na tý kůži nic navíc nemám Editováno: 21. Únor 2008, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 přece si nekoupil koženej volant aby na něj dával potah byť koženej a u ramen to vypadá blběale divný, že já na tý kůži nic navíc nemám JJ moje řeč mám koženej volant tak tam nechci nic cpát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armos Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 na obrázku to nevypadá špatně. Máte s tím někdo zkušenosti? jak se to nasazuje? Musis hledat tady na foru, ten odkaz mam taky odtud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.