Publikováno Únor 16, 200817 r cau draci nevite nekdo jak odstranit z kozeneho volantu takovou jakoby tu cernou barvu co je na venci,v mistech ktere sou v kontaktu s rukama je to krasne hladky a po bocich atd.je videt vrstva jakokdyby nejakeho pogumovani je to docela nepekne,jde to dolu treba nechtem ale musi se vic tlacit a to uz potom narusuji samotnou kuzi.nevite nekdo?poradite?znova potahovat se me to nechce dik
Únor 17, 200817 r Doporucuju potahnout. Kup treba tento potah, bude to pekne vypadat a zas tak drahy to neni. Jinak nevim, jak se toho pogumovani bez poskozeni zbavit.
Únor 18, 200817 r cau draci nevite nekdo jak odstranit z kozeneho volantu takovou jakoby tu cernou barvu co je na venci,v mistech ktere sou v kontaktu s rukama je to krasne hladky a po bocich atd.je videt vrstva jakokdyby nejakeho pogumovani je to docela nepekne,jde to dolu treba nechtem ale musi se vic tlacit a to uz potom narusuji samotnou kuzi.nevite nekdo?poradite?znova potahovat se me to nechce dik kup si cistic na kozeny sedacky a pujde to v pohode
Únor 18, 200817 r Autor kup si cistic na kozeny sedacky a pujde to v pohode dobra vyzkousim a dam vedet zatim dik
Únor 19, 200817 r a nemáte to spíš zahnojený? já měl novej volant jakoby chlupatej a šustil než se osahal jinak používám čistící ubrousky na kožené volanty
Únor 19, 200817 r Tak zahnojenej ho určitě nemám pravidelně volant utírám ,ale je na něm prostě taková barva či co
Únor 19, 200817 r Autor Tak zahnojenej ho určitě nemám pravidelně volant utírám ,ale je na něm prostě taková barva či co presne tak,vyzkousel sem cistic na kuzi a nejde to pouzil sem od zelvi,tak nejaky dalsi navrh by nebyl
Únor 19, 200817 r Doporucuju potahnout. Kup treba tento potah, bude to pekne vypadat a zas tak drahy to neni.Jinak nevim, jak se toho pogumovani bez poskozeni zbavit. na obrázku to nevypadá špatně. Máte s tím někdo zkušenosti? jak se to nasazuje?
Únor 19, 200817 r na obrázku to nevypadá špatně. Máte s tím někdo zkušenosti? jak se to nasazuje? Potah je docela dobrej, montáž asi 1,5 hodiny. Tady máš o tom celé téma: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...51&hl=potah
Únor 21, 200817 r přece si nekoupil koženej volant aby na něj dával potah byť koženej a u ramen to vypadá blbě ale divný, že já na tý kůži nic navíc nemám Upraveno Únor 21, 200817 r od kadlec
Únor 21, 200817 r přece si nekoupil koženej volant aby na něj dával potah byť koženej a u ramen to vypadá blběale divný, že já na tý kůži nic navíc nemám JJ moje řeč mám koženej volant tak tam nechci nic cpát
Únor 21, 200817 r na obrázku to nevypadá špatně. Máte s tím někdo zkušenosti? jak se to nasazuje? Musis hledat tady na foru, ten odkaz mam taky odtud.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.