Přejít na obsah

ostřikovač 5tých dveří u Fabie

sosacek

Doporučené příspěvky

Mohl by mi někdo poradit jak je přidělaná hadička ostřikovače 5tých dveří s plastovým kolínkem do motorku stěrače?Je tam pouze zasunuta,nebo nějak zajištěna-v místě napojení plast/kov mi to teče..Díky za odpověď. /Jinak zpětná montáž PVC krytu je lahůdka-hlavně ty plíšky/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Odkud Ti to teče?

Takže:po rozdělání převodovky stěrače/ostřikovače jsem zjistil že voda teče přepadovými kanálky/2ks/na plast.kolínku.Každý servis automaticky zalepit-což je pitomost,jelikož by se za chvíli natlakovala a zaplnila celá převodovka vodou + pravděpodobné spálení motorku.Vše jsem vyřešil těsnícím O kroužkem z vodovodní baterie/20 hal./který jsem nasadil na plast.hřídelku a i s víkem dotáhl!Pro jistotu jsem vyvrtal do víka převodovky v nejnižším bodě otvor 2mm-suplující původní odtokové kanálky/v případě opětovné netěsnosti/.Zatím vše perfektně funguje a vzhledem k četnosti používání ostřikovače a výdrže těsnění ve vodovodní baterii jsem pravděpodobně problém vyřešil na dlouhá léta.. Jinak samostatně se tento díl v ceně okolo 100Kč koupit nedá,je prý součástí motorku a motorek cca 4000Kč!

:p

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...