sosacek Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Mohl by mi někdo poradit jak je přidělaná hadička ostřikovače 5tých dveří s plastovým kolínkem do motorku stěrače?Je tam pouze zasunuta,nebo nějak zajištěna-v místě napojení plast/kov mi to teče..Díky za odpověď. /Jinak zpětná montáž PVC krytu je lahůdka-hlavně ty plíšky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Ahoj mám jen Fábii a tam je to nasunuté.U té mé to teklo přímo z motorku kté malinké nádobce. Tak jsem to přilepil a je po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 No to je taky věc ! Když ostřikuju zadní sklo , je to jako by to auto mělo prostatu ! Nevíte někdo proč ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Odkud Ti to teče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosacek Vloženo 14. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Odkud Ti to teče? Takže:po rozdělání převodovky stěrače/ostřikovače jsem zjistil že voda teče přepadovými kanálky/2ks/na plast.kolínku.Každý servis automaticky zalepit-což je pitomost,jelikož by se za chvíli natlakovala a zaplnila celá převodovka vodou + pravděpodobné spálení motorku.Vše jsem vyřešil těsnícím O kroužkem z vodovodní baterie/20 hal./který jsem nasadil na plast.hřídelku a i s víkem dotáhl!Pro jistotu jsem vyvrtal do víka převodovky v nejnižším bodě otvor 2mm-suplující původní odtokové kanálky/v případě opětovné netěsnosti/.Zatím vše perfektně funguje a vzhledem k četnosti používání ostřikovače a výdrže těsnění ve vodovodní baterii jsem pravděpodobně problém vyřešil na dlouhá léta.. Jinak samostatně se tento díl v ceně okolo 100Kč koupit nedá,je prý součástí motorku a motorek cca 4000Kč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.