traveller Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hondaaa Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tak to je mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFelix Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 je to super, muselo tam být něco rozlitýho, jinak nevím proč by to tam tolik klouzalo a jen v té zatáčce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 (editace) je to super, muselo tam být něco rozlitýho, jinak nevím proč by to tam tolik klouzalo a jen v té zatáčce No podle mě tam je ta cesta špatně klopená a navíc to bylo snímáno jen za mokra. No a jezdí se tam jako v Itálii - takže žádný div. Editováno: 18. Únor 2008, autor: traveller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 hned jsem si vzpoměl na film Ať žijí duchové.Asi by se tam časem dalo poskládat taky nějaké auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 hned jsem si vzpoměl na film Ať žijí duchové.Asi by se tam časem dalo poskládat taky nějaké auto to jsem se zasmál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Nechtěl bych jet proti nim. Ale podle datumu jim to tam klouže asi celou zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.