Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahojte,

uvazuju si dat do sve dvojkove octavky tento typ alrmu Magicar M100AS i s dalkovym startem. Mam 1,9 naftaka, jezdim kratke trasy( 4 km tam a 4 zpatky), tak at se to aspon trochu prohreje a nehuntuju to tolik. Co vy na to? Cetl jsem tady starsi diskuze o predchudci tohodle alarmu Megicar 900, ale co rikate na tenhle novejsi? Mate ho uz nekdo v aute? A nejake zkusenosti s nim? Nebo byste doporucili jinou znacku?

Dik Zdeno

Editováno: , autor: zdeno77
Vloženo

ahoj,když se podíváš dodiskuzí o motorech,tak TDI motory při volnoběhu moc neohřeješ.takže s dálkovým startem budeš huntovatmotor úplně stejně,maximálně vyprodukuješ víc sazí a spálíš víc nafty.

Vloženo

Ale kdyz jsem se tedka ptal ve skodovce, tak mi rekli, ze je to dobre, protoze se prohreje alespon olej, neni tak husty a dobre si sednou pistni krouzky. Nejde mi o teplotu v aute, ale at se mi motor nekazi. A setri to motor i z toho duvodu, ze je tam to opozdene vypnuti, alespon se dochladi turbo a pry je to taky lepsi. treba to neni 100 procentni uleva pro motor, ale neco tomu urcite pomuze ne? A co rikate na ten novejsi typ alarmu Magicar M 100AS?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...