Přejít na obsah

Autoalarm Magicar M100AS s dalkovym startem?

zdeno77

Doporučené příspěvky

Ahojte,

uvazuju si dat do sve dvojkove octavky tento typ alrmu Magicar M100AS i s dalkovym startem. Mam 1,9 naftaka, jezdim kratke trasy( 4 km tam a 4 zpatky), tak at se to aspon trochu prohreje a nehuntuju to tolik. Co vy na to? Cetl jsem tady starsi diskuze o predchudci tohodle alarmu Megicar 900, ale co rikate na tenhle novejsi? Mate ho uz nekdo v aute? A nejake zkusenosti s nim? Nebo byste doporucili jinou znacku?

Dik Zdeno

Editováno: , autor: zdeno77
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale kdyz jsem se tedka ptal ve skodovce, tak mi rekli, ze je to dobre, protoze se prohreje alespon olej, neni tak husty a dobre si sednou pistni krouzky. Nejde mi o teplotu v aute, ale at se mi motor nekazi. A setri to motor i z toho duvodu, ze je tam to opozdene vypnuti, alespon se dochladi turbo a pry je to taky lepsi. treba to neni 100 procentni uleva pro motor, ale neco tomu urcite pomuze ne? A co rikate na ten novejsi typ alarmu Magicar M 100AS?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...