Anthony Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Mám O1 s loketní opěrkou a držákem nápojů vzadu na tunelu místo popelníku. Potřebuju se dostat ke štelování ručky. Koukal jsem do DP, ale mám asi nějakou neaktuální, protože na snímku S68-0039 a S68-0035 jsou nakreslené nějaké dva šroubky a já ne a ne se k nim dostat. Uvažuji, že tam ty šroubky budou, ale budu muset něco udělat s držákem nápojů, abych se k nim dostal. Zatím jsem pokročil takto - viz foto. Počítám s tím, že musím také sundat loketní opěrku, ale nevím, zda je to vůbec nutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Cely drzak napoju i s dvirkama jde vysunout smerem nahoru, chce to trosku zabrat nebo ho jemne vypacit. Potom se dostanes ke sroubum. Loketka musi taky ven. Jde po sundani bocnich krytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 20. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Cely drzak napoju i s dvirkama jde vysunout smerem nahoru, chce to trosku zabrat nebo ho jemne vypacit. Potom se dostanes ke sroubum. Loketka musi taky ven. Jde po sundani bocnich krytek. Dík. Tak nějak jsem si to myslel, ale nechtěl jsem užívat násilí:-) A jde to i s tím vyklápěcím víkem (foto třetí) nebo mám vzít jen zevnitř za ten plast a táhnout ho nahoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) Editováno: 20. Únor 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 20. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Přesně do tohoto stavu se potřebuji dostat. Otázka zněla, jak se dostat k povolení těch dvou torxů, když nemám popelník, ale držák nápojů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) Normálně vytáhnout nahoru, bylo to tam nějako nacvaklé Editováno: 20. Únor 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthony Vloženo 20. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Normálně vytáhnout nahoru Tak díky, už jste dva napsali, že stačí trochu síly a vytáhnout nahoru, tak už se nebojím. A dík za fotky zabiak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.