Přejít na obsah

Tom Tom


danone

Doporučené příspěvky

link na autorsky chraneny material...

Detailed door-to-door navigation throughout the Czech Republic, Estonia, Hungary, Latvia, Lithuania, Poland, Slovakia and Slovenia. Plus limited coverage of Croatia, including the major cities and coastal region.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak navi mam uz doma. Je to tom tom one. Karu som pichol do notasa a zistil som ze ejha hned 2 problemi. 1 je ze karta je len 250Mb ale kupil by som cistu vacsiu to by nevadilo to je par korun ale druhy problem je ze ja neviem kam do ktorej zlozky mam tie mapy nakopirovat aby to ten tom tom spustil. odfotil som obsah tej karty, snad poradite kam to nakopirovat. a este jedna vec ma zaujima ci to tam mam davat zrarovane alebo rozrarovane alebo ako?

post-4502-1203619110_thumb.jpg

Editováno: , autor: danone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tedy nevím jak je to u klasických navigací jako One, ale myslím si, že je to stejné jako u PDA co mám já a tam to čistě kopírovat nejde.K přenosu map se používá prográmeg TomTom setup nebo tak nějak. Píchnu to na kabel, sesynchronuzuji. Pak rozbalím tu mapu, dám setup.exe a dál postupuji podle toho co to chce, je tam i oddělení, jestli to dávám do navi nebo PDA, tak si myslím, že to bude stejné. Čistě kopírovat to do karty třeba přes čtečku to myslím nejde. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Korenovy adresar je v tvym pripade primo G:\ , tak jako tam mas ted Alps-Map, tak si tam udelej slozku napr. CZ-PL-SK-HU a do ni nakopiruj obsah .zip souboru s mapou. Pro kazdou mapu musis mit vlastni slozku primo na rootu G:. Tim mas na karte hotovo.

Az kartu vratis do TT, tak si v predvolbach zmen mapu na onu CZ, PL, SK ... nebo jakoukoliv jinou nahranou na karte. Bude to po tobe chtit mapu aktivovat, zvol rucne, ne automaticky. Na displeji TT by ti melo svitit Device ID, ktere bude treba vepsat do keygenu pro mapy. V PC si vytvor adresar napr. C:\keygen, do neho nakopiruj z keygen.zip soubor Key.exe a ze slozky s mapou soubor s koncovkou .mid .. ten si pro pohodlnejsi praci prejmenuj napr. na 1.mid .. ve windows dej start > spustit > cmd (enter) .. naskoci ti cerne okno s command line .. nalistuj si c:\keygen .. pokud nevis jak na to tak c:\ (enter) cd\ (enter) cd keygen (enter) .. v tuto chvili jsi v adresari c:\keygen .. nyni je treba vygenerovat aktivacni klic pro danou mapu .. do command line napis key 1.mid (enter) .. bude to po tobe chtit Device ID, ktere by ti melo svitit primo na displeji TT, prepis ho tam (vcetne mezer) a dej enter. Vyjedou na tebe 2 aktivacni kody, jeden pro Palm/Pocket a druhy pro One/Go, samozrejme te zajima ten pro One/Go. Tento kod prepis vc. mezer do tveho TT a zvol aktivovat. Aktivace dalsich map probiha stejnym zpusobem, vzdy si prekopiruj .mid z dane slozky s mapou do c:\keygen a nech si z nej vygenerovat aktivacni kod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...