huskye Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Ahoj všichni opět :-) Mám manuální klimu, ale nesvítí mi podsvícení těch otočných ovladačů, svítí jen AC a vnitřní okruh... Snažil jsem se to vyndat, ale jediné co, tak se mi podařilo to více poškodit a teď mi enjde vypnout klimatizace, sjem to tlačítko nějak zdupčil... Nevíta jak celý ten ovladač vyndat abych se mohl na to podsvícení a tlačítko podívat? Díky moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Podsvietenie je robene jednou ziaroveckou, ktora je pod ovladacom ventilatora. Musis ho dat do zvislej polohy a vytiahnut. Uz sa to tu riesilo v threade Zmena podsvietenia, mal by si lepsie hladat. Inak vybrat cely panel sa da az po "rozborke" tunela, z panelu totiz idu bowdeny. To bolo ako fotoserial aj na www.skodaoctavia.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Podsvietenie je robene jednou ziaroveckou, ktora je pod ovladacom ventilatora. Musis ho dat do zvislej polohy a vytiahnut.Uz sa to tu riesilo v threade Zmena podsvietenia, mal by si lepsie hladat. Inak vybrat cely panel sa da az po "rozborke" tunela, z panelu totiz idu bowdeny. To bolo ako fotoserial aj na www.skodaoctavia.cz Díky za pomoc, já to neuměl najít, že je to v podsvícení mě nějak nenapadlo :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.