borro Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 hai, mám z německa felinu, najeto 28.000 km, 1,3 MPi r.v. 98....ale auto jede maximálně 25km/h _!!! takže je podle techničáku vybaveno omezovačem otáček na max. 1900/min a jde řadit jen 1,2 a zpátečka. Má nekdo zkušenosti jak to odstranit aby auto jelo a řadilo normálně ...... ???? je třeba rozebrat převodovku která je zaplombovana?co s řídící jednotkou ????? dle posledního záznamu stk v německu omezovač otáček nefunguje správně a jde do 2200/min...ale to není podśtastné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 hai, mám z německa felinu, najeto 28.000 km, 1,3 MPi r.v. 98....ale auto jede maximálně 25km/h _!!! takže je podle techničáku vybaveno omezovačem otáček na max. 1900/min a jde řadit jen 1,2 a zpátečka. Má nekdo zkušenosti jak to odstranit aby auto jelo a řadilo normálně ...... ???? je třeba rozebrat převodovku která je zaplombovana?co s řídící jednotkou ????? dle posledního záznamu stk v německu omezovač otáček nefunguje správně a jde do 2200/min...ale to není podśtastné... moj tip je na RJ odpalena... skus zohnat novu a skusit ci to pojde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Jestli to dobře chápu, tak říkáš že v techničáku máš napsáno že max.otáčky jsou 1900 ot/min? Co je to za blbost, omezovač začíná zabírat za 5500/min, jestli to maj skopčáci jinak, to bych pochyboval. Spíše je problém v elektronice, že to nejde vytočit. Zajed na VAG, servis Škoda na kontrolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Já myslím, že to je úprava pro -náctiletý aby mohli jezdit před 18ctým rokem. Už jsem o tom někde slyšel. Já bych zkusil jinou jednotku z vrakárny, klidně se domluvit ať ti ji nakóduje na immo, že chceš jistotu že je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Jestli to dobře chápu, tak říkáš že v techničáku máš napsáno že max.otáčky jsou 1900 ot/min? Co je to za blbost, omezovač začíná zabírat za 5500/min, jestli to maj skopčáci jinak, to bych pochyboval. Spíše je problém v elektronice, že to nejde vytočit. Zajed na VAG, servis Škoda na kontrolu nene mas pravdu ze omedzovac omedzuje okolo 5500ot min. ja len hovorim ze RJ ma v sebe ochranu teda jednoducho odstavy vtreky... motor nedostava palivo a otacky padnu pod hodnotu ...omedzovac... a tam bude zakopany pes,. skus to hodit na VAG a skontrolovat pamat zavad.. a hlavne snimac otacok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.