alll Vloženo 22. Únor 2008 Vloženo 22. Únor 2008 Zdravím nevíte čím je ,že zadek brzdí víc než předek? zašlápnu brzdu a zadek jde do smyku v zimě je to celkem humáč ale udělá to i na suchu prachu atd prostě vždy funguje to nějak opačně Citovat
KaJe Vloženo 23. Únor 2008 Vloženo 23. Únor 2008 Měl by si taky napsat více informací, jestli máš kotouče, ABS atd. Já bych tipnul, že ABS nemáš, tím pádem máš vzadu bubny a bude to dělat zátěžový regulátor. Pokud nikdo nedělal nic na nápravě a špatně ho neseřídil, tak bude asi v háji. Možná mu zkusit trochu ubrat, aby nedával takovej tlak. Citovat
Bazz Vloženo 23. Únor 2008 Vloženo 23. Únor 2008 Rozdělej bubny a vyčisti je je tam špína a pakny se maj snahu kousat párkrát jsem to už dělal vičistit a odmasti t a uvidíš bude to Citovat
KaJe Vloženo 23. Únor 2008 Vloženo 23. Únor 2008 Nebo je tady taky taková možnost, že ti nebrzdí předek tak jak má. Citovat
alll Vloženo 23. Únor 2008 Autor Vloženo 23. Únor 2008 Měl by si taky napsat více informací, jestli máš kotouče, ABS atd. Já bych tipnul, že ABS nemáš, tím pádem máš vzadu bubny a bude to dělat zátěžový regulátor. Pokud nikdo nedělal nic na nápravě a špatně ho neseřídil, tak bude asi v háji. Možná mu zkusit trochu ubrat, aby nedával takovej tlak. ...jo typl jsi to přesně ABS nemám a vzadu jsou bubny začalo to dělat z ničeho nic nikdo se v tom na 100% nehrabal , zaměřím se na ten zátěžový reg....jen doufám že není něco s tím předkem jak jsi psal ,no uvidíme myslel jsem , že je v háji brzdovej válec ..ok díky za odpovědi zítra to testnu dám vědět jak jsem pochodil ještě jednou dík Citovat
alll Vloženo 25. Únor 2008 Autor Vloženo 25. Únor 2008 Nebo je tady taky taková možnost, že ti nebrzdí předek tak jak má. tak jsem nakonec začal od nejlevnějšího a ejhle přestalo to dík za rady Citovat
KaJe Vloženo 25. Únor 2008 Vloženo 25. Únor 2008 A co s tím tedy bylo? Snad ti na předku nechyběly destičky? Citovat
alll Vloženo 4. Březen 2008 Autor Vloženo 4. Březen 2008 Co s tím tedy bylo? ....jen jsem vyčistil bubny bylo tam sajrajtu.... tak jsem vše vyčistil a zatím je to ok uvidíme .... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.