Aischylos Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Zdravím všechny....tak aby toho v poslední době nebylo dost, začal mi vrzat volant při zatáčení....zezačátku to nebylo nic hrozného, ale teď už to dělá dost pravidelně....při zatáčení...doprava doleva....měl by někdo nápad nebo zkušenowt??? díky moc...hezký den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 A nerozebíral jsi v poslední době náhodou ty plasty za volantem - jako když se chceš dostat ke spínací skříňce? Tam stačí aby ti to při zpětném sešroubování jen malinko nesedlo a volant pak dře o ten plast a vydává to ty hnusné vrzací zvuky (vlastní zkušenost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 A nerozebíral jsi v poslední době náhodou ty plasty za volantem - jako když se chceš dostat ke spínací skříňce? Tam stačí aby ti to při zpětném sešroubování jen malinko nesedlo a volant pak dře o ten plast a vydává to ty hnusné vrzací zvuky (vlastní zkušenost) No ty jo a víš, že jo???? Montoval se tempomat....tak se to sundávalo....ale dneska sem zkusil dát volant do jiné polohy-dal sem si loketní opěrku a ono najednou dobrý...kéž by.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 nedali ste pri davani paciek s5 dost dozadu ten modul s obidvomi packami. plasty potom drzia na nom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Mne to vrzalo keď bol lukas moc k volantu a krúžok spôsoboval pri trení o seba to vŕzganie. riešenie - posunutie lukasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 ved som to napisal... nieco mi uniklo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.