Přejít na obsah

Xenony org. O1


iviak

Doporučené příspěvky

ahoj.tak som si konecne vymenil na rs 2001 povodne svetlomety za org. xenony.kupil som ich cisto nove aj s vybojkami aj so ziarovkami.svieti mi to strasne silno...silnejsie ako mojim dalsim 3 kolegom co maju O1 s xenonami.problem je ale v tom ze ked ich rozsvietim tak maju peknu farbu ako xenon ale ked sa rotsvietia este viac tak uz to nepripomina xenonove svetlo ale take do zlta ako klasicka halogenka az na to ze svieti ovela silnejsie.jeden kolega mi povedal ze ked sa trochu vypalia tak budu svietit do biela.nechcem aby mi to svietilo do modra, ale aspon biele svetlo aby to vyzeralo ako xenon.neporadi mi niekto...?vybojaka je znacky hungary,35w,D2S,kelviny som nenasiel...

Editováno: , autor: iviak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je nějaký divný. Můj bývalý šéf si koupil úplně nové auto s xenonama a svítily bíle hned. Nic do žluta. S tím autem jsem ho pořád vozil, takže bych něco musel zpozorovat. Barva světla byla pořád stejná jak hned po rozsvícení, tak po 4 hodinové noční jízdě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
Jestli tam jsou opravdu xenony tak si myslím,že to bude osazené vybojkami 3000 K...... :unsure::mellow::unsure: Podívej se na tento odkaz...http://xenony.ic.cz/jakou_zvolit_barva_svetla.htm

Nesmysl, skoda dava do orig Xenu na O1 bud Osram 4100k nebo Phillips4300k ..a co sem mel posledni nove Xeny tak tam byli Xenstation Hungary ty budou taky 4100nebo 4300k vyzkousel sem vsechny a phillips sou asi nejbelejsi ale je to vsechno hodne podobny..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...