Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravim,chcem sa spytat,nakolko sa tu snazim najst v bazare L&K svetla na octI.ja mam este tie stare a chcem L&K cire,a je tam potrebne nieco predelat???diky

zdravim,chcem sa spytat,nakolko sa tu snazim najst v bazare L&K svetla na octI.ja mam este tie stare a chcem L&K cire,a je tam potrebne nieco predelat???diky

Tady je to jednoduché, pokud tento nedostatkový artikl seženeš, tak pouze odcvakneš svorkovnice a vymontuješ stará světla a dáš L & K , a radím spíše Face! Vypadají lépe, a svítí ještě líp!

cau,pasuju bez problemov len vymen aj smerovky, pretoze laurin ich ma čire. ;)

• Autor
Tady je to jednoduché, pokud tento nedostatkový artikl seženeš, tak pouze odcvakneš svorkovnice a vymontuješ stará světla a dáš L & K , a radím spíše Face! Vypadají lépe, a svítí ještě líp!

no jo ale keby som chcel face tak musim menit uz aj naraznik,masku,vystuhu a podobne.alebo sa mylim???

no jo ale keby som chcel face tak musim menit uz aj naraznik,masku,vystuhu a podobne.alebo sa mylim???

nie nemylis.pozri moj avatar,tie predface cire lampy niesu az take skarede.

L&K svetla jdou namontovat jak je tu psáno bez úprav. Soused si sehnal face světla a vyřešili jsme to takto na původní nárazník. Tak to chtěl on a je spokojený. Co na to říkáte.

post-12458-1204057156_thumb.jpg

post-12458-1204057172_thumb.jpg

post-12458-1204057187_thumb.jpg

post-12458-1204057203_thumb.jpg

• Autor
nie nemylis.pozri moj avatar,tie predface cire lampy niesu az take skarede.

hmmm ako mam pozriet ten tvoj avatar? ja tu este moc nezabehnuty tak neviem,ak mozes tak daj neake vacsie foto tych svetiel,ja zatial do faceliftu nechcem ist,len chcem cire svetla,a zatial som pocul ze jedina L&k ma cire na model 99.uff no dufam ze poradis ;)

• Autor
L&K svetla jdou namontovat jak je tu psáno bez úprav. Soused si sehnal face světla a vyřešili jsme to takto na původní nárazník. Tak to chtěl on a je spokojený. Co na to říkáte.

nevyzera to zle,len mi trochu vadi ta vacsia medzera pod maskou,ale ak je spokojny tak je to super :palec2:

hmmm ako mam pozriet ten tvoj avatar? ja tu este moc nezabehnuty tak neviem,ak mozes tak daj neake vacsie foto tych svetiel,ja zatial do faceliftu nechcem ist,len chcem cire svetla,a zatial som pocul ze jedina L&k ma cire na model 99.uff no dufam ze poradis ;)

jo jo,hod prosim fotky tech L&K světel,třeba v takovem detailu jak si fotil ty sousedovy :rolleyes:

nevyzera to zle,len mi trochu vadi ta vacsia medzera pod maskou,ale ak je spokojny tak je to super :palec2:

Ta mezera pod maskou je opravdu větší. Ono to chtělo ten nárazník ještě trochu přibrousit ať to jde víš. Měl ale strach ať to nevezmeme moc a pak by byla díra pod světlama. O 5mm to ještě přibrat a bylo by to lepší. Hlavně, že je spokojený.

mam ich zvnutra uz dost zacmudene ale dnes sa chystam lampy rozobrat a jemnou handrickou vyutierat.

Upraveno od Laci Pecze

Já mám taky LaK světla a jsem spokojenej, face nechci kvůli nárazníku, dost často někde ten černej spodek urvu...

zkus dat fotky z vice uhlu na svetle a neco o tom zkus napsat vic,diky

• Autor
mam ich zvnutra uz dost zacmudene ale dnes sa chystam lampy rozobrat a jemnou handrickou vyutierat.

no tak takto by mi to stacilo,to su ake svetla a kde ich zozeniem???to nie su L&K?

no tak takto by mi to stacilo,to su ake svetla a kde ich zozeniem???to nie su L&K?

su origo z laurina a v reale su krajsie.pozri tu v bazari,niekto ich ponukal ;) .

Montáž: sundání světel, nárazníku. Výztuha nátazníku se musela ohnout níž aby tam vlezla světla a jelikož roh výztuhy se po ohnutí posunul ven, tak se musel sikama přihnout. Viz foto z montáže.Na předchozích fotkách je vidět černá lepící páska kterou jsme si naznačili kolik nárazníku uřežeme. Staré světla mají po 2 konektorech a nová po 1. Takže staré konektory rozpinovat a napinovat nové. Nasadit světla, nárazník. U chladiče jsou 3 šrouby co drží nárazník na výztuze, tak tam se daly pod každý šroub mezi nárazník a výztuhu podložky asi 8-10mm. Toť vše.

post-12458-1204140273_thumb.jpg

post-12458-1204140830_thumb.jpg

Pár dnešních fotek z více úhlů.

post-12458-1204140897_thumb.jpg

post-12458-1204140911_thumb.jpg

post-12458-1204140927_thumb.jpg

post-12458-1204140938_thumb.jpg

post-12458-1204140956_thumb.jpg

post-12458-1204140969_thumb.jpg

post-12458-1204140987_thumb.jpg

na starý fialový jsem měl taky L&K světla a byly fakt supa při prodeji jsem je chtěl sundat, ale kluk co si koktu bral mi radši připlatil a bylo to ;)

Takhle jsem o tom taky uvažoval ale nevěděl jsem jak na to takže jsem nakonec koupil Lak.

Ale vypadá to fatk dobře. Možná ještě dát face masku a lépe by to lícovalo u té masky

A tady fotka mejch Lak

post-873-1204146871_thumb.jpg

Upraveno od zabiak

• Autor
Takhle jsem o tom taky uvažoval ale nevěděl jsem jak na to takže jsem nakonec koupil Lak.

Ale vypadá to fatk dobře. Možná ještě dát face masku a lépe by to lícovalo u té masky

A tady fotka mejch Lak

vyzera to super,este tie svetla neako zohnat a bude sa na svet pozerat tak aj moja okta :) .len ich akosi nemozem zohnat,a tu na fore uz vobec som ich nenasiel.

Tady máš ještě jeden pohled, taky jsem přemýšlel o face kvůli rs nárazníku, ale nakonec jsem dal L&K....sklo je sklo a ty plastový už jsem viděl párkrát pěkně oťukaný ;)

post-3494-1204182194_thumb.jpg

Tady máš ještě jeden pohled, taky jsem přemýšlel o face kvůli rs nárazníku, ale nakonec jsem dal L&K....sklo je sklo a ty plastový už jsem viděl párkrát pěkně oťukaný ;)

asi to vydim taky na ty LaK je to moc pekny

jedno mam doma ale nikde se nechce objevit prodej samostatnyho /tusim/ pravyho

z ceho mas tu listu pod naraznikem

Je to origo Milotec (laminát) :palec2:

zkus inzerovat v Annonci! Já mám dobré zkušenoti, pokaždé jsem uspěl!

A tady fotka mejch Lak

Vav, to mě nenapadlo, že by se ta díra dala vyřešit face maskou. Uvidím co na to soused ale myslím, že to nechá tak. Stálo by ho to další many.

LaK jsou určitě fajn, už jen z důvodu, že je stačí jen přehodit a je to. Se sousedem jsme na úpravě dělali od 10 -19 h s přestávkou na oběd , kafe atd. Žádné hoňky, pěkně v klídku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.