02rk Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 zdravim,chcem sa spytat,nakolko sa tu snazim najst v bazare L&K svetla na octI.ja mam este tie stare a chcem L&K cire,a je tam potrebne nieco predelat???diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 zdravim,chcem sa spytat,nakolko sa tu snazim najst v bazare L&K svetla na octI.ja mam este tie stare a chcem L&K cire,a je tam potrebne nieco predelat???diky Tady je to jednoduché, pokud tento nedostatkový artikl seženeš, tak pouze odcvakneš svorkovnice a vymontuješ stará světla a dáš L & K , a radím spíše Face! Vypadají lépe, a svítí ještě líp! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 cau,pasuju bez problemov len vymen aj smerovky, pretoze laurin ich ma čire. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tady je to jednoduché, pokud tento nedostatkový artikl seženeš, tak pouze odcvakneš svorkovnice a vymontuješ stará světla a dáš L & K , a radím spíše Face! Vypadají lépe, a svítí ještě líp! no jo ale keby som chcel face tak musim menit uz aj naraznik,masku,vystuhu a podobne.alebo sa mylim??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 no jo ale keby som chcel face tak musim menit uz aj naraznik,masku,vystuhu a podobne.alebo sa mylim??? nie nemylis.pozri moj avatar,tie predface cire lampy niesu az take skarede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 no jo ale keby som chcel face tak musim menit uz aj naraznik,masku,vystuhu a podobne.alebo sa mylim??? L&K svetla jdou namontovat jak je tu psáno bez úprav. Soused si sehnal face světla a vyřešili jsme to takto na původní nárazník. Tak to chtěl on a je spokojený. Co na to říkáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 nie nemylis.pozri moj avatar,tie predface cire lampy niesu az take skarede. hmmm ako mam pozriet ten tvoj avatar? ja tu este moc nezabehnuty tak neviem,ak mozes tak daj neake vacsie foto tych svetiel,ja zatial do faceliftu nechcem ist,len chcem cire svetla,a zatial som pocul ze jedina L&k ma cire na model 99.uff no dufam ze poradis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 L&K svetla jdou namontovat jak je tu psáno bez úprav. Soused si sehnal face světla a vyřešili jsme to takto na původní nárazník. Tak to chtěl on a je spokojený. Co na to říkáte. nevyzera to zle,len mi trochu vadi ta vacsia medzera pod maskou,ale ak je spokojny tak je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 hmmm ako mam pozriet ten tvoj avatar? ja tu este moc nezabehnuty tak neviem,ak mozes tak daj neake vacsie foto tych svetiel,ja zatial do faceliftu nechcem ist,len chcem cire svetla,a zatial som pocul ze jedina L&k ma cire na model 99.uff no dufam ze poradis jo jo,hod prosim fotky tech L&K světel,třeba v takovem detailu jak si fotil ty sousedovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 nevyzera to zle,len mi trochu vadi ta vacsia medzera pod maskou,ale ak je spokojny tak je to super Ta mezera pod maskou je opravdu větší. Ono to chtělo ten nárazník ještě trochu přibrousit ať to jde víš. Měl ale strach ať to nevezmeme moc a pak by byla díra pod světlama. O 5mm to ještě přibrat a bylo by to lepší. Hlavně, že je spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) hmmm ako mam pozriet ten tvoj avatar? ja tu este moc nezabehnuty tak neviem,ak mozes tak daj neake vacsie foto tych svetiel,ja zatial do faceliftu nechcem ist,len chcem cire svetla,a zatial som pocul ze jedina L&k ma cire na model 99.uff no dufam ze poradis mam ich zvnutra uz dost zacmudene ale dnes sa chystam lampy rozobrat a jemnou handrickou vyutierat. Editováno: 27. Únor 2008, autor: Laci Pecze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Já mám taky LaK světla a jsem spokojenej, face nechci kvůli nárazníku, dost často někde ten černej spodek urvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 L&K svetla jdou namontovat jak je tu psáno bez úprav. Soused si sehnal face světla a vyřešili jsme to takto na původní nárazník. Tak to chtěl on a je spokojený. Co na to říkáte. zkus dat fotky z vice uhlu na svetle a neco o tom zkus napsat vic,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 mam ich zvnutra uz dost zacmudene ale dnes sa chystam lampy rozobrat a jemnou handrickou vyutierat. no tak takto by mi to stacilo,to su ake svetla a kde ich zozeniem???to nie su L&K? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 no tak takto by mi to stacilo,to su ake svetla a kde ich zozeniem???to nie su L&K? su origo z laurina a v reale su krajsie.pozri tu v bazari,niekto ich ponukal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 zkus dat fotky z vice uhlu na svetle a neco o tom zkus napsat vic,diky Montáž: sundání světel, nárazníku. Výztuha nátazníku se musela ohnout níž aby tam vlezla světla a jelikož roh výztuhy se po ohnutí posunul ven, tak se musel sikama přihnout. Viz foto z montáže.Na předchozích fotkách je vidět černá lepící páska kterou jsme si naznačili kolik nárazníku uřežeme. Staré světla mají po 2 konektorech a nová po 1. Takže staré konektory rozpinovat a napinovat nové. Nasadit světla, nárazník. U chladiče jsou 3 šrouby co drží nárazník na výztuze, tak tam se daly pod každý šroub mezi nárazník a výztuhu podložky asi 8-10mm. Toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 zkus dat fotky z vice uhlu na svetle a neco o tom zkus napsat vic,diky Pár dnešních fotek z více úhlů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 na starý fialový jsem měl taky L&K světla a byly fakt supa při prodeji jsem je chtěl sundat, ale kluk co si koktu bral mi radši připlatil a bylo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) Takhle jsem o tom taky uvažoval ale nevěděl jsem jak na to takže jsem nakonec koupil Lak. Ale vypadá to fatk dobře. Možná ještě dát face masku a lépe by to lícovalo u té masky A tady fotka mejch Lak Editováno: 27. Únor 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Takhle jsem o tom taky uvažoval ale nevěděl jsem jak na to takže jsem nakonec koupil Lak. Ale vypadá to fatk dobře. Možná ještě dát face masku a lépe by to lícovalo u té masky A tady fotka mejch Lak vyzera to super,este tie svetla neako zohnat a bude sa na svet pozerat tak aj moja okta .len ich akosi nemozem zohnat,a tu na fore uz vobec som ich nenasiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Tady máš ještě jeden pohled, taky jsem přemýšlel o face kvůli rs nárazníku, ale nakonec jsem dal L&K....sklo je sklo a ty plastový už jsem viděl párkrát pěkně oťukaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Tady máš ještě jeden pohled, taky jsem přemýšlel o face kvůli rs nárazníku, ale nakonec jsem dal L&K....sklo je sklo a ty plastový už jsem viděl párkrát pěkně oťukaný asi to vydim taky na ty LaK je to moc pekny jedno mam doma ale nikde se nechce objevit prodej samostatnyho /tusim/ pravyho z ceho mas tu listu pod naraznikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Je to origo Milotec (laminát) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 zkus inzerovat v Annonci! Já mám dobré zkušenoti, pokaždé jsem uspěl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Takhle jsem o tom taky uvažoval ale nevěděl jsem jak na to takže jsem nakonec koupil Lak. Ale vypadá to fatk dobře. Možná ještě dát face masku a lépe by to lícovalo u té masky A tady fotka mejch Lak Vav, to mě nenapadlo, že by se ta díra dala vyřešit face maskou. Uvidím co na to soused ale myslím, že to nechá tak. Stálo by ho to další many. LaK jsou určitě fajn, už jen z důvodu, že je stačí jen přehodit a je to. Se sousedem jsme na úpravě dělali od 10 -19 h s přestávkou na oběd , kafe atd. Žádné hoňky, pěkně v klídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.