Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• 4 měsíce později...

Porovnával jsem s kamarádem a pořadí od nejlepšího:

1. Osram NightBreaker

2. Osram SilverStar

3. Osram Cool Blue

Ty první dvě jsou si hodně blízko, ale NB je o chlup lepší. Cool nebrat - a to jsem s nimi leta jezdil a myslel si, buh vi co je to zač..:-(

Mimochodem v Bauhausu koupíte Silverstary a Cool pod značkou Hammer - červená krabička je SS a modrá je CB. Cena 200 a 220 Kč za pár! Akorát nemají stříbrnou čepičku, ale ta cena..

Upraveno od turbokar

• 3 týdny později...

Zdravím, mám dotaz-jsou ve světlech L a K mlhovky?A když dám z Laurina světla a chci dát sport masku třeba od Milotecu, tak asi už na face světla, ne na před face, ju?Díky

V LK svetlech mlhy jsou a pokud chces predelavat masku tak musis vybrat tu ktera je urcena na predface :)

Nazdrar draci já jsem sehnal lampy z LaK na stránkách http://shop.obautodily.cz/ levné a rychlé dodání a jsou i solidní při reklamaci protože když mi to přišlo tak tam byl prasklý blinkr někomu to v české poště spadlo byla zmáčklá krabice ale nebylo to při převzetí zásilky poznat když jsem volal do firmy nic nechtěli vedět a hned mi řekli ať ten blinkr pošlu zpět a oni mi pošlou jiný a za týden mi přišel fak supr domluva a žádné dohadování

post-8894-1226255452_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.