Janko4183 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ake by ste mi odporučili tlmiče do zadu na feliciu aby nesedela tak nizko mam v nej LPG a dost to je zatazene jeden mechanik my odporučal aby som nove pružiny nekpoval ze ma to kratky efekt vraj sa to raz dva stlaci a bude ako teraz ze su vraj pruziny na felde strasne mäke tak by som chcel vediet vase poznatky s coho by to bolo dobre alebo akej značky :-) dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Ake by ste mi odporučili tlmiče do zadu na feliciu aby nesedela tak nizko mam v nej LPG a dost to je zatazene jeden mechanik my odporučal aby som nove pružiny nekpoval ze ma to kratky efekt vraj sa to raz dva stlaci a bude ako teraz ze su vraj pruziny na felde strasne mäke tak by som chcel vediet vase poznatky s coho by to bolo dobre alebo akej značky :-) dik. Aby ti neseděla tak nízko? Na to nemají vliv tlumiče . Máš utahané pružiny. Napiš Sebovi je to člen fora on ti nabídne za slušnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 mne poslal Sebo takuto ponuku : Mám zn Meyle přední za 720,- kus a zadní za 620,- kus Monroe vpředu 860,-kus a vzadu 820,-kus Posílám i na Slovensko, ale cena za poštu je dražší kolem 250,-CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales46 Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 koukni na www.kamoka.cz jen dobré zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ale B Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 KYB, stojí něco málo přes 1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.