Janko4183 Vloženo 26. Únor 2008 Vloženo 26. Únor 2008 Ake by ste mi odporučili tlmiče do zadu na feliciu aby nesedela tak nizko mam v nej LPG a dost to je zatazene jeden mechanik my odporučal aby som nove pružiny nekpoval ze ma to kratky efekt vraj sa to raz dva stlaci a bude ako teraz ze su vraj pruziny na felde strasne mäke tak by som chcel vediet vase poznatky s coho by to bolo dobre alebo akej značky :-) dik. Citovat
Pepa007 Vloženo 26. Únor 2008 Vloženo 26. Únor 2008 Ake by ste mi odporučili tlmiče do zadu na feliciu aby nesedela tak nizko mam v nej LPG a dost to je zatazene jeden mechanik my odporučal aby som nove pružiny nekpoval ze ma to kratky efekt vraj sa to raz dva stlaci a bude ako teraz ze su vraj pruziny na felde strasne mäke tak by som chcel vediet vase poznatky s coho by to bolo dobre alebo akej značky :-) dik. Aby ti neseděla tak nízko? Na to nemají vliv tlumiče . Máš utahané pružiny. Napiš Sebovi je to člen fora on ti nabídne za slušnou cenu Citovat
colins Vloženo 9. Březen 2008 Vloženo 9. Březen 2008 mne poslal Sebo takuto ponuku : Mám zn Meyle přední za 720,- kus a zadní za 620,- kus Monroe vpředu 860,-kus a vzadu 820,-kus Posílám i na Slovensko, ale cena za poštu je dražší kolem 250,-CZK Citovat
ales46 Vloženo 28. Červenec 2009 Vloženo 28. Červenec 2009 koukni na www.kamoka.cz jen dobré zkušenosti Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.