ruza Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 (editace) Ahoj, shánm nahradni tlacitka pro toto autorádio. Nevíte někdo, kde by se daly sehnat? Jde mi hlavně o to úplně napravo, na přepínání skladeb. Dik za odpoved Editováno: 27. Únor 2008, autor: ruza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Skus popisat trochu co s tym je. Predpokladam, ze nespolahlivo spina/prepina. Ked nikto neradi, tak aspon takto: 1. pozri sa ake je tam tlacitko 2. ak je mechanicke, tak skus www.gme.cz v eshope, ci nemaju nieco podobnych rozmerov 3. ak je membranove skus to vycistit a pripadne vymen gumicku / spinaciu plosku (niekedy staci vygumovat plosny spoj tvrdou gumou a potom precistit liehom) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruza Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Asi jsem se spatne vyjadril. Shanim ten plastovej vrsek, ten co je videt. Ulomil se mi a nemuzu ho najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ahaaaa, tak to je ine... Skus to hodit aj do bazaru pre istotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.