Vinca Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 nazdar, neni tady nekdo na foru - pozarni technik nebo osoba odborne zpusobila - kdo ma normu CSN EN 54 ( 342710 ) o EPS? Potrebuji pro svou zaverecnou praci a na netu ji nemuzu najit a kdyz ji najdu, tak neni cela.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 nazdar, neni tady nekdo na foru - pozarni technik nebo osoba odborne zpusobila - kdo ma normu CSN EN 54 ( 342710 ) o EPS? Potrebuji pro svou zaverecnou praci a na netu ji nemuzu najit a kdyz ji najdu, tak neni cela.dik ta norma je na netu určitě celá, před několika lety jsem ji četl, ale je roztroušená po částech, takže se blbě hledá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 ta norma je na netu určitě celá, před několika lety jsem ji četl, ale je roztroušená po částech, takže se blbě hledá. to je to, ze ona m cca 15 casti a je to hruza.CSN EN 54-x... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 (editace) o co přesně ti v tý normě jde? třeba na elektrika.cz je část a vysvětlení pojmů a dál je to o blbym hledání to samé platí o normách CSN 34xxxx a 33xxxx a některý části ti nikdo nevyloží a co jsem zjistil, tak ani autor ne, páč ten je někdy tak starej, že si to nepamatuje. pak akorát pozor, část norem je nahrazena EN normami, což už je totální guláš EDIT: zkus se mrknout na www.CNI.cz dost norem je tam k dostání http://eshop.cni.cz/iPopWeb/ikapr/produktL...ge&rows=100 Editováno: 28. Únor 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 (editace) o co přesně ti v tý normě jde? třeba na elektrika.cz je část a vysvětlení pojmů a dál je to o blbym hledání to samé platí o normách CSN 34xxxx a 33xxxx a některý části ti nikdo nevyloží a co jsem zjistil, tak ani autor ne, páč ten je někdy tak starej, že si to nepamatuje. pak akorát pozor, část norem je nahrazena EN normami, což už je totální guláš EDIT: zkus se mrknout na www.CNI.cz dost norem je tam k dostání tu elektriku jsem zkousel, ale on tam pise starou normu a odkazuje se na tu novou, takze je to takove neprehledne a zmatecne. jak bych si ji klidne koupil, dal bych do ni tu 500kc, ale oni chteji jen za cast normy csn en 54-1 - to je 16 stranek 425kc a ja bych potreboval ( 54-1,2,.........16) to at jdou doprde-e. toz kde jsme? Si neco vymysli a esce se ma za to platit. no to je fuk, proste to tak je, ale za 16 stranek 425kc....... Editováno: 28. Únor 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 tu elektriku jsem zkousel, ale on tam pise starou normu a odkazuje se na tu novou, takze je to takove neprehledne a zmatecne. jak bych si ji klidne koupil, dal bych do ni tu 500kc, ale oni chteji jen za cast normy csn en 54-1 - to je 16 stranek 425kc a ja bych potreboval ( 54-1,2,.........16) to at jdou doprde-e. toz kde jsme? Si neco vymysli a esce se ma za to platit. no to je fuk, proste to tak je, ale za 16 stranek 425kc....... no osobne bych navstivil takovou tu budovu, co se jmenuje knihovna v tech velkych mestskych musi byt tyto materialy 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 no osobne bych navstivil takovou tu budovu, co se jmenuje knihovna v tech velkych mestskych musi byt tyto materialy 100% jojo,ale nejsem zaregistrovany....ale zkusim to prez mou druhou polovicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 jojo,ale nejsem zaregistrovany....ale zkusim to prez mou druhou polovicku když mě budeš otravovat, podívám se ti ve práci nebo ve škole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 (editace) Dneska možná budu mět schůzku s projektantkou požárnicí, tak jí řeknu, ale je to tak na 20 %% moc nespolíhej Editováno: 18. Září 2008, autor: OTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 23. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2008 kluciii, dobry, uz to nepotrebuji, jsem uz vystudovanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.