Jenda35 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Chlapi, máte někdo v Octávce světlý interier v provedení paketu Dynamic. Tzn. interier je světlé béžové barvy a sedačky jsou barvy černé. Uvažuji o tom, ale rád bych viděl nějaké fotky. Mohl by to někdo nafotit. Jak se vám tato kombinace líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Chlapi, máte někdo v Octávce světlý interier v provedení paketu Dynamic. Tzn. interier je světlé béžové barvy a sedačky jsou barvy černé. Uvažuji o tom, ale rád bych viděl nějaké fotky. Mohl by to někdo nafotit. Jak se vám tato kombinace líbí? zrovna jednu takovou prodávají v cartecu v MB, je to 4x4 najdeš to podle: vůz ID 122330 www.cartecmb.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda35 Vloženo 28. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Nenašel jsem to tam. Otevřel jsem si jejich webovou stránku, ale nevím, kde ji hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Nenašel jsem to tam. Otevřel jsem si jejich webovou stránku, ale nevím, kde ji hledat. Octavia 4x4, první majitel, nafta, má modrou barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Chlapi, máte někdo v Octávce světlý interier v provedení paketu Dynamic. Tzn. interier je světlé béžové barvy a sedačky jsou barvy černé. Uvažuji o tom, ale rád bych viděl nějaké fotky. Mohl by to někdo nafotit. Jak se vám tato kombinace líbí? kokni sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=40523 nemáme to sice ještě v kombinaci onyx/ivory,ale jen onyx/achát,navíc to máme (jak můžeš vidět) upravené, jako tmavé repráky, tmavé výplně tapecu, hliníkové doplňky atd..., nic-méně aspoň trošku představy můžeš získat.. Editováno: 29. Únor 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda35 Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Já bych potřeboval vidět tu kombinaci paket Dynamic (černé sedačky) - Ivory (světlý interier). mimochodem jakjsi spokojený se sedačkami Dynamic? je to lepší než standardní sedačky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Já bych potřeboval vidět tu kombinaci paket Dynamic (černé sedačky) - Ivory (světlý interier). mimochodem jakjsi spokojený se sedačkami Dynamic? je to lepší než standardní sedačky? asi takhle: anatomické tvarování je o málo lepší a v zatáčkách drží lépe,nic-méně nic závratného oproti klasice to není..navíc se nám při myslím 60 000 najetých km zlomilo boční vedení u řidiče-jak sedáš do sedačky,šoupeš se přes ono boční vedení..jaksi se po čase zlomí...drží to,nic-méně nevypadá to nic-moc..polstrování sedaček (síťka uprostřed) má silnou nevýhodu,neboť se ti do ní zachyne drobek,či nějaká špína a nejde to ven...co se týče volantu,nejsou zásadnější vítky,kromě rozporuplného designu,za nějž však dynamic paket nemůže že...plasty se špiní(zvláště bývají okopané tapecy), nic-méně to se světlým vnitřkům stává běžně..čili to také ok..ty píšeš,že chceš vidět fotku s ivory..-achát a ivory mají prakticky shodnou barvu,je tam opravdu malý rozdíl..dalším problémem jsou úpravy..chtěl-li by sis interiér nějak zpestřit,dá to sakra práce..my jsme zkoušeli asi 5 různých kombinací,než jsme přišli na to pravé-fakt se k tomu hodí máloco..čili konečný verdikt? pořizuješ-li si barvu,kde by se hodil klasický interiér ivory a pokud bys onu kombinaci chtěl,dynamic paket si nepořizuj..nenabízí o nic moc více,než klasická sedadla(kromě trošku masivnějšího vzhledu) a o požitek z optického prostoru ivory by byla škoda přijít.. PS: na podzim si budeme pořizovat novou Octavii (facelift) a dynamic paket znovu nechystáme-raději sáhneme po onom ivory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda35 Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Díky za informace. Já jsem chtěl Dynamic jen proto, že se bojím světlých sedadel. Mám děti a sedačky přeci jen trpí nejvíc a na těch světlých by bylo všechno vidět. Jak to ale poslouchám, půjdu do klasiky celý černý interier a klasická sedadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Díky za informace. Já jsem chtěl Dynamic jen proto, že se bojím světlých sedadel. Mám děti a sedačky přeci jen trpí nejvíc a na těch světlých by bylo všechno vidět. Jak to ale poslouchám, půjdu do klasiky celý černý interier a klasická sedadla. já ve světlých sedačkách problém nevidím..stačí si vytáhnout (či si pořídit) vysavač s funkcí praní koberců a udělat si čas na praní..zasychá to po 1-2 dnech,ale je to jak nové..pokud však moc času nemáš,nedoporučuji,neboď se ti sedadlo zašpiní nejen od klasického tmavého saka,ale také od obyčejné čísté vody!(mapky)..chce to jen čas a trpělivost no (nebo kůži)..váhal-li bych mezi kalsickým černým, či dynamicem, rozhodně bych vzal dynamic, ale váhal-li bych nad ivory, rohodně by vyhrálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.