bedynka Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 zdravim vas....chtel bych se optat zda-li mate nekdo zkusenosti s replikama svetel facelift??tez bych se chtel optat i na smerovky v replice???zajimame me jestli se ptati pouze za znacku nebo jestli repliky muzou hur svitit nebo mit treba kratsi zivotnost???diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Jednoznacne original ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 jsem taktéž pro originál, moja má na autě (jiná značka) jeden origo a jeden repli-brán jako náhrada verohodná originálu a rozdíl ve svícení am je. Za deště hodně velký proti neorigo dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooper Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 zdravim vas....chtel bych se optat zda-li mate nekdo zkusenosti s replikama svetel facelift??tez bych se chtel optat i na smerovky v replice???zajimame me jestli se ptati pouze za znacku nebo jestli repliky muzou hur svitit nebo mit treba kratsi zivotnost???diky Panove jedine original,mluvime o svetlech! Nemuzem si dovolit zadny ztraty svetelneho toku. Ani blinkry bych nebral,muzou spatne sedet a nebo delat jinou neplechu a tim znicit celkovy efekt omlazeni vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Kupuj origo! Já dělal facelift - origo světla, neorigo blinkry. Byla šichta to spasovat dohromady, ale tenkrát nebyly tintily. Dneska už bych to neudělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Kupuj origo! Já dělal facelift - origo světla, neorigo blinkry. Byla šichta to spasovat dohromady, ale tenkrát nebyly tintily. Dneska už bych to neudělal. Koukal jsem, že Auto Kelly mám akci na face světla za 1390,-Kč!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Koukal jsem, že Auto Kelly mám akci na face světla za 1390,-Kč!! Vůbec bych nepřemýšlel známej tam dal neorigo a začlo to tím že mu tam teklo a zežloutly paraboly tak s nima šlehnul a stejně šel koupit origa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Delal jsem to stejne jako KARTMEN, tzn. origo svetla a cinsky blinkry. Na pohled vypadaji hezky, ale kdyz sem je chtel napasovat na auto tak sem se s tim s*al asi hodinu. Takze podruhe bych volil jednoznacne original.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 blazen je ten kdo si dava na svetl anejakej bastl...pak bude kupovat dalsi az ho nekdo trefi ze ho nevidel... to je jak kupovat gumy v tescu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.