Publikováno Únor 28, 200817 r zdravim vas....chtel bych se optat zda-li mate nekdo zkusenosti s replikama svetel facelift??tez bych se chtel optat i na smerovky v replice???zajimame me jestli se ptati pouze za znacku nebo jestli repliky muzou hur svitit nebo mit treba kratsi zivotnost???diky
Únor 28, 200817 r jsem taktéž pro originál, moja má na autě (jiná značka) jeden origo a jeden repli-brán jako náhrada verohodná originálu a rozdíl ve svícení am je. Za deště hodně velký proti neorigo dílu.
Březen 28, 200817 r zdravim vas....chtel bych se optat zda-li mate nekdo zkusenosti s replikama svetel facelift??tez bych se chtel optat i na smerovky v replice???zajimame me jestli se ptati pouze za znacku nebo jestli repliky muzou hur svitit nebo mit treba kratsi zivotnost???diky Panove jedine original,mluvime o svetlech! Nemuzem si dovolit zadny ztraty svetelneho toku. Ani blinkry bych nebral,muzou spatne sedet a nebo delat jinou neplechu a tim znicit celkovy efekt omlazeni vozu.
Duben 1, 200817 r Kupuj origo! Já dělal facelift - origo světla, neorigo blinkry. Byla šichta to spasovat dohromady, ale tenkrát nebyly tintily. Dneska už bych to neudělal.
Duben 1, 200817 r Kupuj origo! Já dělal facelift - origo světla, neorigo blinkry. Byla šichta to spasovat dohromady, ale tenkrát nebyly tintily. Dneska už bych to neudělal. Koukal jsem, že Auto Kelly mám akci na face světla za 1390,-Kč!!
Duben 6, 200817 r Koukal jsem, že Auto Kelly mám akci na face světla za 1390,-Kč!! Vůbec bych nepřemýšlel známej tam dal neorigo a začlo to tím že mu tam teklo a zežloutly paraboly tak s nima šlehnul a stejně šel koupit origa
Květen 4, 200817 r Delal jsem to stejne jako KARTMEN, tzn. origo svetla a cinsky blinkry. Na pohled vypadaji hezky, ale kdyz sem je chtel napasovat na auto tak sem se s tim s*al asi hodinu. Takze podruhe bych volil jednoznacne original....
Květen 4, 200817 r blazen je ten kdo si dava na svetl anejakej bastl...pak bude kupovat dalsi az ho nekdo trefi ze ho nevidel... to je jak kupovat gumy v tescu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.