Johny55 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Zdravím, mám O1 r. 1998 a rád bych si udělal radost a dodělal centrál na dálku. Slyšel jsem, že to není takový problém, když už mám normál centrál na klíč, ale bohužel vůbec nevim jak na to kde koupit atd. Prosím o nějaké bližší info jak manipulace a přestavba tak i odkaz kde koupit vše potřebně (nějakou jednotku s vysílačem a pak klíče)? centrál šel nějak mimo mě tak nějak netušim...díks za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Únor 2008 Sdílet Vloženo 28. Únor 2008 Zdravím, mám O1 r. 1998 a rád bych si udělal radost a dodělal centrál na dálku. Slyšel jsem, že to není takový problém, když už mám normál centrál na klíč, ale bohužel vůbec nevim jak na to kde koupit atd. Prosím o nějaké bližší info jak manipulace a přestavba tak i odkaz kde koupit vše potřebně (nějakou jednotku s vysílačem a pak klíče)? centrál šel nějak mimo mě tak nějak netušim...díks za info www.rakso.cz Hledej je tu toho na foru na toto tema dostatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Moznosti je nekolik. Par systemu mam i na webu www.audioves.cz nebo napis a neco muzu nabidnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Kukni toto: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33857&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.