Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Njn, já ti radil firmy, co jsou odzkoušený, kdybys trochu pohledal i tady na fóru, tak najdeš...

vyzkouším příště. Tohle bylo přes PM od zdejšího člena, kterej tam dělá nebo to vlastní nebo nevím co. Tak jsem předpokládal, že to bude O.K.

Vloženo
chtěli za to 870,-

Ja myslel, ze na vecech, ktere chces aby stali za to nesetris? lol Za necelych devetstovek to vypada ciste. Prebiraci vzdalenost jsou 2 metry, co neni videt z 2 metru, neni na reklamaci :D :D

Vloženo

Asi takhle, řekl jsem co chci vyčistit, maník si to napsal, řekl program 3, dostal klíče a my šli na jídlo a po krámech. U mně vyčistit znamená vyčistit a ne napůl vyčistit. Podotýkám, že jsem nechtěl tepovat, což mi příjde u 11měs. auto zbytečnost.

Furt mi vrtá hlavou ty škrábance na laku a čím víc nad tím přemýšlím, tak jim i věřím, že v tomto jsou nevinně. Spíš to vypadá, jako by to někdo objel klíčem, nebo prošel kolem s nějakou brašnou a vzal to přeskou nebo tak něco.

Vloženo
Asi takhle, řekl jsem co chci vyčistit, maník si to napsal, řekl program 3, dostal klíče a my šli na jídlo a po krámech. U mně vyčistit znamená vyčistit a ne napůl vyčistit. Podotýkám, že jsem nechtěl tepovat, což mi příjde u 11měs. auto zbytečnost.

Furt mi vrtá hlavou ty škrábance na laku a čím víc nad tím přemýšlím, tak jim i věřím, že v tomto jsou nevinně. Spíš to vypadá, jako by to někdo objel klíčem, nebo prošel kolem s nějakou brašnou a vzal to přeskou nebo tak něco.

Tak tepování mi u zahulenýho auta nepřijde jako zbytečnost ani po JEDNOM měsíci užívání. Jinak já jsem kdysi dával Octaváku do Sonax centra na Poděbradské, stálo to myslím do 1500,- určitě, a to auto bylo, jak dyž sjelo z linky, včetně naleštěných a napuštěných gumových koberečků a pneumatik! Bylo v tom čistění, tepování a nevím co ještě. Anení to vlastně tak dlouho, je to tak rok a půl zpět.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...