TomasB Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Njn, já ti radil firmy, co jsou odzkoušený, kdybys trochu pohledal i tady na fóru, tak najdeš... vyzkouším příště. Tohle bylo přes PM od zdejšího člena, kterej tam dělá nebo to vlastní nebo nevím co. Tak jsem předpokládal, že to bude O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Kolik si za to dal ? chtěli za to 870,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 chtěli za to 870,- Aha ... no profi omyti auta je tak za 2-3tis Takze za tudle cenu bych necekal zazraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Kolik si za to dal ? Já se mu nabízel za 2500kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Taky mě napadlo, že necelých 900 je nějak málo, prt. vím jaká to je práce když chceš kompletně vyčistit auto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 to je hnus velebnosti! to moje 6-letá neteř by to uklidila líp!!! není nad to, udělat si to sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 chtěli za to 870,- Ja myslel, ze na vecech, ktere chces aby stali za to nesetris? Za necelych devetstovek to vypada ciste. Prebiraci vzdalenost jsou 2 metry, co neni videt z 2 metru, neni na reklamaci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Asi takhle, řekl jsem co chci vyčistit, maník si to napsal, řekl program 3, dostal klíče a my šli na jídlo a po krámech. U mně vyčistit znamená vyčistit a ne napůl vyčistit. Podotýkám, že jsem nechtěl tepovat, což mi příjde u 11měs. auto zbytečnost. Furt mi vrtá hlavou ty škrábance na laku a čím víc nad tím přemýšlím, tak jim i věřím, že v tomto jsou nevinně. Spíš to vypadá, jako by to někdo objel klíčem, nebo prošel kolem s nějakou brašnou a vzal to přeskou nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Asi takhle, řekl jsem co chci vyčistit, maník si to napsal, řekl program 3, dostal klíče a my šli na jídlo a po krámech. U mně vyčistit znamená vyčistit a ne napůl vyčistit. Podotýkám, že jsem nechtěl tepovat, což mi příjde u 11měs. auto zbytečnost.Furt mi vrtá hlavou ty škrábance na laku a čím víc nad tím přemýšlím, tak jim i věřím, že v tomto jsou nevinně. Spíš to vypadá, jako by to někdo objel klíčem, nebo prošel kolem s nějakou brašnou a vzal to přeskou nebo tak něco. Tak tepování mi u zahulenýho auta nepřijde jako zbytečnost ani po JEDNOM měsíci užívání. Jinak já jsem kdysi dával Octaváku do Sonax centra na Poděbradské, stálo to myslím do 1500,- určitě, a to auto bylo, jak dyž sjelo z linky, včetně naleštěných a napuštěných gumových koberečků a pneumatik! Bylo v tom čistění, tepování a nevím co ještě. Anení to vlastně tak dlouho, je to tak rok a půl zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.