Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Měl jste někdo možnost srovnání jízdy co se tvrdoti podvozku týče mezi RS a standartnim třeba na 16"kolech?je to velký rozdíl?

Zajímalo by mě to z důvodu že teď od jara budou do RS dávat ten nový 2.0TDi-CR 125kw a o ten bych měl zájem.Stačil by mi sice ten klasickej CR 103kw,ale ten normál.Oct.II dostane až koncem roku nebo po až faceliftu a čekat do konce roku se mi nechce.

Ale právě jsem dopravce,vozim lidi a bojim se toho že to RS je až příliš tvrdé....ono už normál Oct.II na 16"kolech je tak akorát.

Vloženo

měl jsem možnost přímýho srovnání normál podvozku a sportovního podvozku Škoda z příslušenství. tam je rozdíl značnej. když jsem pak měl půjčený benzínový RS, tak pocitově je RS někde mezi klasickým podvozkem a tím co jsem si dal na auto já, kterej je v jistých situacích tvrdej až moc

Vloženo

Budu se muset z RS svést a vyzkoušet si ho.....no jo ale kde maj u autor.dealera RS jako předváděčku,to jsem ještě neviděl.

Kamarád sice RS má,ale ten je ted na min.půl roku pracovně ve Švýcarsku tak to mám peška.

Ten novej 2.0TDI-CR by se mi ale líbil.

Vloženo
Měl jste někdo možnost srovnání jízdy co se tvrdoti podvozku týče mezi RS a standartnim třeba na 16"kolech?je to velký rozdíl?

Zajímalo by mě to z důvodu že teď od jara budou do RS dávat ten nový 2.0TDi-CR 125kw a o ten bych měl zájem.Stačil by mi sice ten klasickej CR 103kw,ale ten normál.Oct.II dostane až koncem roku nebo po až faceliftu a čekat do konce roku se mi nechce.

Ale právě jsem dopravce,vozim lidi a bojim se toho že to RS je až příliš tvrdé....ono už normál Oct.II na 16"kolech je tak akorát.

RS jako předváděčku asi neseženeš ale zkus to v bazaru na Jarově, maj tam několik RS v benzínu i naftě, když dáš tomu klukovi na pivo absolvuje s tebou zkušební jízdu a závěr si uděláš sám.RS je tvrdčí ale každý z nás to vidí jinak, já kdybych měl jet s RS z Prahy do Ostravy, tak bych moc nadčený nebyl ale na kratší cesty do těch 200 km to v něm jde.Pokud ale uvažuješ vozit v něm zákazníky, tak to je přeci jen dost tvrdé-nevadí to na pěkných silnicích v Německu ale tady u nás je to přeci jen tvrdčí auto a samozřejmě předpokládám, že své zákazníky nechceš ztratit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...