masoprst Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Některý experti co neuměj vyloupnout zámek ho vystříhnou ze dveří i s kusem plechu (např. u Mazdy) to je pak kua drahý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ale no tak, jde to i bez jakéhokoliv poškození auta. Kámoš měl kliku na "slušný" čorkaře. V autě neměl nic, co by se dalo ukrást, prospekty nechtěli , rádio nemělo panel, tak ho taky nechali. Auto bez jediného poškození. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Haha Tomas Vas tu taha za nos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Haha Tomas Vas tu taha za nos Asi tak jinak by to napsal. A ty hysterické výlevy že když to tu napíše tak se hned začnout vykrádat auta mi přijdou taky k smíchu. Když chce zloděj auto vykrást tak ho vykrade na způsobu mu až tak nezáleží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jj kdyby to vedel uz to davno napsal...nevidim v tom problem to zverejnit...ja jsem taky klidne napsal jak v pohode otevrit focuse kdyz jsem si tam nechal klice a taky jsem to sice ve 2 lidech ale bez problemu otevrel:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No tak co s tím tady? Lock neskór dělejte, nebo to Tome vyklopíš? Jinak to téma absolutně nemá smysl, a to ani v lampárně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No tak co s tím tady? Lock neskór dělejte, nebo to Tome vyklopíš? Jinak to téma absolutně nemá smysl, a to ani v lampárně. O5 s Tebou musím souhlasit P2M... A to bylo tolik křiku kolem přesouvání či slučování T.B. témat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 6. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 jednomu člověku jsem to přes PM prozradil. Říkal, že to dnes v práci zkusí. Tak to zde třeba potvrdí... Proč bych si toto měl vymýšlet? Předávám dál, jak jsem nakoupil. Nemám zapotřebí si cokoliv vymýšlet. A nemyslím, že je to vhodné sem psát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Proč to tu teda vůbec nakusuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Bohužel Tomas má pravdu, opravdu to jde..... ale taky je pravda že pokud se to tady zveřejní tak to zvýší šanci na krádeže o min. 15%. To je zbytečný riziko né?? Jsem od fochu a potvrzuji že to jde!! díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Jsi si jistej těma 15%? Takže to máznem celý, ne? Nevidím totiž rozdíl v tom, že to Tom napíše sem, nebo "prozradí jednomu přes PM"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
engelhart Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tak to s tebou souhlas..... měl úplně držet pysk!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 tak to tu cele smazte a bude uz klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to někdo smažte, mě by zas nadával, že jsem na něj zasedlý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak to někdo smažte, mě by zas nadával, že jsem na něj zasedlý Tak ja te v tom plne podporuji a muzes to smazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Tak ja te v tom plne podporuji a muzes to smazat. Děkuji. Na začátku týdne jsem jeho témata dal tam kam patří, ale byl jsem debil, guma, zasedlej, a nevím co ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Děkuji. Na začátku týdne jsem jeho témata dal tam kam patří, ale byl jsem debil, guma, zasedlej, a nevím co ještě Tak mu dej varovani no a smaz to.Stejne je to debata o nicem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 (editace) Kecaj se domluvily dokud to sem nenapíše tak mu nevěřím Takovéto věci by se měli rychle a nahlas zveřejnit aby se mohla sjednávat náprava. Zloději toto znají. Není vhodné to sem psát? To jako myslíte že teď si to tu někde přečte a 15 ze sta si řekne kua to je tak jendoduché teď mužu konečně vykrádat auta Tyhle věci se musí vědět aby se lidi mohli bránit!!!!!!!!!!!!!!!! Editováno: 6. Březen 2008, autor: zabiak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Děkuji. Na začátku týdne jsem jeho témata dal tam kam patří, ale byl jsem debil, guma, zasedlej, a nevím co ještě Ale prd nemazat. Napište to sem sakra. Člověka navnaděj a pak hovno z toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No ja bych to bral kdyby to rekl nekomu kdo ma ja nevim 2000 prispevku .. je aktivni na foru ne nekomu kdo byl zalozenej predevcirem a ma prispevku 15 ... jak rikam ... KECY KECY KECY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 No ja bych to bral kdyby to rekl nekomu kdo ma ja nevim 2000 prispevku .. je aktivni na foru ne nekomu kdo byl zalozenej predevcirem a ma prispevku 15 ... jak rikam ... KECY KECY KECY Vidíš, to jsem si ani nevšiml že by zase někdo s rozdvojenou osobností ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ja bych to tu smazal pac to sou sracky jako 90% temat zalozenych jistym nejmenovanym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ja bych to tu smazal pac to sou sracky jako 90% temat zalozenych jistym nejmenovanym Naprostý souhlas, ale jak už jsem napsal, ať to udělá někdo jiný...třeba ten, co mu témata sem vrátil když jistý nejmenovaný začal kňourat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ještě přikládám sz od jistého nejmenovaného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Ještě přikládám sz od jistého nejmenovaného... Moc hezký psaní, já bych se s tím Mischo vůbec nepáral a smáznul to, stejně je to o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky