Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Kolega si zabouchl klíče ve Fordu Mondeo. Ze srandy ze zeptal chlápka s tranzitem jestli mu půjčí klíč - dyť je to taky Ford.

No. A ono to Mondeo šlo normálně tím klíčem otevřít. Né dálkou (ty klíče ji nemej), ale hezky ručo klíčem v zámku odemykal. Startovat prej už nezkoušel...,ale to bych už asi nešlo. :)

ty korunkový klíče, co byly na Fordech byl strašnej úlet, hodně se opotřebovávali a pak to šlo odemykat skoro každym klíčem. Známej takhle blbnul, že mu jde zamknout auto klíčem od souseda, pak to někomu ukazoval a ejhle, klíč si nechal v autě a byl zrovna na chatě lol

Vloženo (editace)
zabiak: Ale jenom malinko :Dlol;)

Tak v tom případě skvělá reportáž.

A kterej ty seš ten co si spletl auta nebo ten servisní technik. Nebo Martin Kočárek??????????

Editováno: , autor: zabiak
Vloženo
:smich:

To je fuk kdo jsem ;) Ale jakto, ze jsi tak rychle zmenil nazor na reportaz? ;)

Tak je to jasné Martinoslav = Martin Kočárek . Tady máme selebrity a ani o tom nevíme :palec2: .

Bo sem si to pustil znova lol

Vloženo
Tak je to jasné Martinoslav = Martin Kočárek . Tady máme selebrity a ani o tom nevíme :palec2: .

máš bejt v klubu a víš to dávno lol

Vloženo
Autogramy az na letisti :smich:lol;):p

OT: každopádně se mě líbila reportáž o tom znásilnění (ač je to smutný) tak jak ji točíte zezadu at není vidět kdo to je a přijde fotograf a plesk jí zepředu lol lol to byl masakr

Vloženo
To jo, se nam tam sral, zmetek :D;) Ale jinak holcina pekna, docela slusne vyvinuta ;)

Tak jsi ji vojel taky, viď? lol

Nic z toho jsem neviděl, na NTB mi z těch pořadů nechce nic přehrávat.

Vloženo

lol

Zabiaku, Zabiaku, jednou se z tebe poseru :D

2TomasB - jeste zeti to nejde, by jsi si ho utrhl!!!

Vloženo
No a dozvím(e) se teda konečně kam (ne)strkat klíč u OII? Už by bylo na čase nebo to tu už mělo být dávno smazáno...

Strkat ho muzes kam chces ;) Cele se to tu melo smazat ;)

Vloženo
No a dozvím(e) se teda konečně kam (ne)strkat klíč u OII? Už by bylo na čase nebo to tu už mělo být dávno smazáno...

a komu tim prospejes?! :aggressive: druhej strane? :p;)

Vloženo
a komu tim prospejes?! :aggressive: druhej strane? :p;)

Grrrrr Tobe se to keca, s OI. Bud at sem nekdo vrazi, co upravit nebo vytahnout aby se tomu dalo zabranit kdyz jsou panove tak chytri a chteji pomoct a nebo to uz kuwa nekdo smazte!!!! :aggressive: :aggressive:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...