Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

chlapi pokud zde máme vlákno odkud kdo je a téměř každý tam napsal bydliště tak nějaká mapa je zanedbatelná co se týká bezpečnosti.To už je dle mého v dnešní době zbytečné,protože pokud ti někdo bude chtít auto vzít tak si tě vytipuje jinak a ne tady na fóru.Navíc jak jsem už napsal máme zde napsáno odkud kdo je takže pokud tu bude mapa kde bude vyznačeno město a nebo si někdo to město najde na mapách,protože bydliště si zjistil přímo od nás tady z fóra tak už to je jedno.Toliko můj názor

ne někdo Michale ale skoro všeci.Možná krom tebe,ale ty už jsi taky provařený :D

Má poznámka (v dobrém smyslu slova)  jsou tady tací jedinci s okřídlenýma botama :-D (myslím s velkým humorem) co podle naprosto nevinné a nic neříkající fotky dokážou, vyšpionit přesnou adresu - at žije google mapy :-D. Ti co se znají lepé a osobně to nepotřebují vidět na mapě si myslím.

:D :D :D Trvalo mi to asi pár minut :D

A nebo taťka Čuzík si na sraze vždy posbírá mobilní čísla a když jede někam s kamionem a má chvíli, tak se ozve dotyčnému ve městě, jestli nemá chvíli se sejít a pokecat :):D

Koukám, že okřídlené boty se stále drží :D

Bája

Mě sliboval, že se staví, a nic :kol-32: , taková devítka s dobrý pivkem a pokecem v Chomutově je ideální pauza, no ne?

Jinak já Chomutov a mapka mi vůbec nevadí, protože mám auto pojištěné, když by se chtěl někdo vyřádit, ať se vyřádí. A pokud ho nenajde GPS ani benga, ČP to zacáluje. Mám klidné spaní. Svým způsobem se divím lidem, kteří pečují o auto a mají jen zákonné...

Asi tama zatím neměl trasu ;) Jezdí teď hodně do Španělska a to jezdí přes Plzeň a ne Chomutov ;)

Bája

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.