sitam Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 nazdar!chcel by som sa spytat ci mi niekdo vie poradit s dialkovym ovladanim centralneho zamykania.mam octaviu 1.9tdi 2000.dialkove blbne niekedy funguje a niekey zas nie.pritom central je ok vzdy ked pouzijem kluc tak je vsetko v poriadku.bateriu som menil v kluci pred pol rokom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 A skusal si prisposobit dialku ku komfortke? nazdar!chcel by som sa spytat ci mi niekdo vie poradit s dialkovym ovladanim centralneho zamykania.mam octaviu 1.9tdi 2000.dialkove blbne niekedy funguje a niekey zas nie.pritom central je ok vzdy ked pouzijem kluc tak je vsetko v poriadku.bateriu som menil v kluci pred pol rokom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 nazdar!chcel by som sa spytat ci mi niekdo vie poradit s dialkovym ovladanim centralneho zamykania.mam octaviu 1.9tdi 2000.dialkove blbne niekedy funguje a niekey zas nie.pritom central je ok vzdy ked pouzijem kluc tak je vsetko v poriadku.bateriu som menil v kluci pred pol rokom. To máš origo v klíči, nebo nějakou dodělavku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitam Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 mam to original v kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitam Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 este sa chcem spitat ako mam prisposobyt dialku ku konfortke.sorry alenic my to nehovory!?som zaciatocnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Ale ved od toho sme tu aby sme si pomohli ked niekto nevie... hoci si to s trochou namahy mohol aj sam pohladat, men to trvalo 20 sekund... kukni toto !!! este sa chcem spitat ako mam prisposobyt dialku ku konfortke.sorry alenic my to nehovory!?som zaciatocnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sitam Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 dakujem pani!vyzera ze to zabralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 dakujem pani!vyzera ze to zabralo Tak vidis, urcite si to mal zozhadzane a komfortke sa to nepacilo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Mihálik Vloženo 30. Březen 2020 Sdílet Vloženo 30. Březen 2020 chcem sa spytat ci mi niekdo vie poradit s dialkovym ovladanim centralneho zamykania.mam octaviu 1.9tdi 2000.dialkove blbne niekedy funguje a niekedy zas nie.pritom central je ok vzdy ked pouzijem kluc tak je vsetko v poriadku.bateriu som menil v kluci. Skušal som aj postup kde mam podržat obi dve tlačidla naraz aby som to zo synchronizoval s DO ale nefunguje to, dioda sa na kluči nerosvieti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.