jirik-h Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 pasuje řadící páka z benzínových oktávek na TDI? mám informace že ne.nemá někdo na prodej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bluefrog Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 pasuje řadící páka z benzínových oktávek na TDI? mám informace že ne.nemá někdo na prodej? Musis hledat, uz to tu bylo nekolikrat. Pravdepodobne ti jde o vrsek radicky, na TDI ti nepujde urcite z 1.6, protoze ma vetsi prumer, z jinych motorizaci by to jit melo. Jinak odkaz mas treba http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=%F8adi%E8ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik-h Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 jo jde mi o vršek řadičky s pytlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.