vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 a co jste dávali za žárovky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 len obyčajné, kolegovi vyhorela, ja sa chystám ich tiež meniť asi za tie čo tu dával Karlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 no ty mám právě nachystaný ... akorát nemám ty kleště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 ...možno sa to bude dať aj obyčajnými "kombinačkami" ono aj prstom sa tam dostaneš, tú žiarovku pootočíš ale nevytiahneš ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 já tam teda dostanu tak max jeden prst a to tak nějak nestačí hh ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Já už demontovával parkovačky hodně krát, ten přístup je fakt na nic a chce to nějaký ty kleštičky.. drží to tam na dvou "pacičkách", který se musí celkem pevně stlačit, což je občas na nerva, když ty kleště z toho kloužou, a vysunout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 no tak jsem to zkoušel, ale prostě to nemůžu dostat ven... nemám to správný nářadí! a možná jsem i tele, žejo spíš bych ral nějakou pinzetku... na chalupě mám jednu šikovnou... tak to zkusím tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Tak mně na vyndání parkovačky pomáhá jiná metoda bez nářadí. Lehce parkovačku za kablíky šponuju směrem ze světla (kablíky jsou napnuté), pak stačí prstem téže ruky odmáčknout pojistku směrem k tělesu parkovačky..tím, že ji stále jakoby tahám ven, tak ta pojistka nezaskočí..pak jen opatřně otočit v objímce (pořád lehce šponovat, aby nezaskočila zpět ) a odmáčknout i druhou pojistku. Zatím 100% funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 tahání za kablíky jsem vyloučil hned na začátku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 Tak nechce to zas kablíky vytrhat ze žárovek Zabralo to svého času i u Žofky, než stačil dorazit s kleštičkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2008 tak to bych asi musel vidět naživo zkusím to na chalupě pinzetou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markyz1977 Vloženo 10. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2008 Tak mně na vyndání parkovačky pomáhá jiná metoda bez nářadí. Lehce parkovačku za kablíky šponuju směrem ze světla (kablíky jsou napnuté), pak stačí prstem téže ruky odmáčknout pojistku směrem k tělesu parkovačky..tím, že ji stále jakoby tahám ven, tak ta pojistka nezaskočí..pak jen opatřně otočit v objímce (pořád lehce šponovat, aby nezaskočila zpět ) a odmáčknout i druhou pojistku. Zatím 100% funguje JJ tak to podobně provozuju L rukou taham a v pravé mam plochej šroubovák na páčení pojistek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 11. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2008 Možná se mi to jen zdá, ale když jsem si prohlížel faceliftovanou OII, tak mi přišlo, že tam měla už dost tmavě modrý parkovačky - foto zde) a když se rozsvítily, tak to bylo pěkně bílý. Jsem zvědavej, jak to bude vypadat v noci a třeba pak bude stačit zajít si pro ně do Škodovky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Ty modry zarovky se davaj uz dlouho, ja je v O2 z brezna 08 mel taky, prodejce mi tehdy rikal ze skodovka je ma normalne homologovany a od jisty doby to dava do vsech supu a oct co maj xenony... Oni svitej hezky, k tem xenonum to pekne jde, oproti klasicky zarovce je to fakt rozdil.... Ale LEDky jsou stejnak nejlepsi. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Musím souhlasit s Zitny dal jsem do parkovaček modrý LEDky a svítí to suprově. Před tím jsem tam měl modré žárovky, ale ty za pár dnů zhnědly a nestály za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Takzeee, modry zarovky v parkovackach, co se davaj STANDARTNE uz VE FABRICE do S, S2, O2 a ted teda asi i O2 FL s xenonama, vypadaj presne takhle: Kdyz sviti, tak sviti skoro bile... takhle: Kdezto klasicka zarovka sviti takhle hnusne: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 a nevieš aké to má prípadne obj. číslo? aby sa mi nestalo že mi v Škodovke dajú znovu tie žlté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 (editace) Vim N 017 753 10 Zarovka modre sklo, viz ETKA: Ale daj se koupit i v krame, dela je OSRAM, jsou z rady COOL BLUE.... musis ale fakt chtit OSRAM, ne zadnej tuzingovej shit. OSRAM pak dela jeste halogenovy parkovacky... mel jsem je ve Fabii, ty jsou asi fakt nejlepsi, co muzes z klasickejch zarovek mit, akorat ve Fabii ktera ma se svejma 48 voltama v palubni siti spotrebu 600 zarovek mesicne je to trosku drahej spas. Jsou tady: http://www.autobulbsdirect.co.uk/501-w5w-o...1-pr-16679.html Ale kdo chce fakt bily svetlo, musi jit stejne do LED. Editováno: 17. Říjen 2008, autor: Zitny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Ondro co ty ledky do parkovaček od VLEDS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Zatim nic, vypada to blede... 1.10. Odeslano, 9.10. Opustilo uzemi US... A to je zatim vsechno, poslu ti zejtra tracking cislo... Nikdy to tak dlouho netrvalo, tak nevim jestli to uz maj ty $kurv€n¥ celnici a nedali to do trackingu, protoze nestihaj, nebo je to ztraceny.... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Ondro alaa Zitny tu hodil ziarovky, aj s foto. Ja som ich dnes nahodil, a ukrutansky rozdiel voci originalom nieje. Je to svetlo belsie, ale voci xenonom je rozdiel obrovsky! Ak sa zadari, hodim zajtra foto Na SK jedna ziarovka stoji 160,- SK , cize stoji za povazenie vobec ich kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Peter a tys nemel tyhle modry zarovky uz od vyroby ?? A jaky jsi tam dal, osram nebo rakosi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 tak jsem ověřil cenu v servisu a jedna ta modrá žárovka od ŠA stojí 123,- CZK... což je teda imo dost! a když ani nesvítí bíle... hmm... má to teda cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Nema! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 myslel jsem si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.