Říjen 8, 200816 r len obyčajné, kolegovi vyhorela, ja sa chystám ich tiež meniť asi za tie čo tu dával Karlos
Říjen 8, 200816 r ...možno sa to bude dať aj obyčajnými "kombinačkami" ono aj prstom sa tam dostaneš, tú žiarovku pootočíš ale nevytiahneš ju
Říjen 8, 200816 r Já už demontovával parkovačky hodně krát, ten přístup je fakt na nic a chce to nějaký ty kleštičky.. drží to tam na dvou "pacičkách", který se musí celkem pevně stlačit, což je občas na nerva, když ty kleště z toho kloužou, a vysunout.
Říjen 8, 200816 r no tak jsem to zkoušel, ale prostě to nemůžu dostat ven... nemám to správný nářadí! a možná jsem i tele, žejo spíš bych ral nějakou pinzetku... na chalupě mám jednu šikovnou... tak to zkusím tam!
Říjen 8, 200816 r Tak mně na vyndání parkovačky pomáhá jiná metoda bez nářadí. Lehce parkovačku za kablíky šponuju směrem ze světla (kablíky jsou napnuté), pak stačí prstem téže ruky odmáčknout pojistku směrem k tělesu parkovačky..tím, že ji stále jakoby tahám ven, tak ta pojistka nezaskočí..pak jen opatřně otočit v objímce (pořád lehce šponovat, aby nezaskočila zpět ) a odmáčknout i druhou pojistku. Zatím 100% funguje
Říjen 8, 200816 r Tak nechce to zas kablíky vytrhat ze žárovek Zabralo to svého času i u Žofky, než stačil dorazit s kleštičkama
Říjen 10, 200816 r Tak mně na vyndání parkovačky pomáhá jiná metoda bez nářadí. Lehce parkovačku za kablíky šponuju směrem ze světla (kablíky jsou napnuté), pak stačí prstem téže ruky odmáčknout pojistku směrem k tělesu parkovačky..tím, že ji stále jakoby tahám ven, tak ta pojistka nezaskočí..pak jen opatřně otočit v objímce (pořád lehce šponovat, aby nezaskočila zpět ) a odmáčknout i druhou pojistku. Zatím 100% funguje JJ tak to podobně provozuju L rukou taham a v pravé mam plochej šroubovák na páčení pojistek
Říjen 11, 200816 r Možná se mi to jen zdá, ale když jsem si prohlížel faceliftovanou OII, tak mi přišlo, že tam měla už dost tmavě modrý parkovačky - foto zde) a když se rozsvítily, tak to bylo pěkně bílý. Jsem zvědavej, jak to bude vypadat v noci a třeba pak bude stačit zajít si pro ně do Škodovky .
Říjen 17, 200816 r Ty modry zarovky se davaj uz dlouho, ja je v O2 z brezna 08 mel taky, prodejce mi tehdy rikal ze skodovka je ma normalne homologovany a od jisty doby to dava do vsech supu a oct co maj xenony... Oni svitej hezky, k tem xenonum to pekne jde, oproti klasicky zarovce je to fakt rozdil.... Ale LEDky jsou stejnak nejlepsi. :-)
Říjen 17, 200816 r Musím souhlasit s Zitny dal jsem do parkovaček modrý LEDky a svítí to suprově. Před tím jsem tam měl modré žárovky, ale ty za pár dnů zhnědly a nestály za nic.
Říjen 17, 200816 r Takzeee, modry zarovky v parkovackach, co se davaj STANDARTNE uz VE FABRICE do S, S2, O2 a ted teda asi i O2 FL s xenonama, vypadaj presne takhle: Kdyz sviti, tak sviti skoro bile... takhle: Kdezto klasicka zarovka sviti takhle hnusne:
Říjen 17, 200816 r a nevieš aké to má prípadne obj. číslo? aby sa mi nestalo že mi v Škodovke dajú znovu tie žlté
Říjen 17, 200816 r Vim N 017 753 10 Zarovka modre sklo, viz ETKA: Ale daj se koupit i v krame, dela je OSRAM, jsou z rady COOL BLUE.... musis ale fakt chtit OSRAM, ne zadnej tuzingovej shit. OSRAM pak dela jeste halogenovy parkovacky... mel jsem je ve Fabii, ty jsou asi fakt nejlepsi, co muzes z klasickejch zarovek mit, akorat ve Fabii ktera ma se svejma 48 voltama v palubni siti spotrebu 600 zarovek mesicne je to trosku drahej spas. Jsou tady: http://www.autobulbsdirect.co.uk/501-w5w-o...1-pr-16679.html Ale kdo chce fakt bily svetlo, musi jit stejne do LED. Upraveno Říjen 17, 200816 r od Zitny
Říjen 19, 200816 r Zatim nic, vypada to blede... 1.10. Odeslano, 9.10. Opustilo uzemi US... A to je zatim vsechno, poslu ti zejtra tracking cislo... Nikdy to tak dlouho netrvalo, tak nevim jestli to uz maj ty $kurv€n¥ celnici a nedali to do trackingu, protoze nestihaj, nebo je to ztraceny.... :-(
Říjen 20, 200816 r Ondro alaa Zitny tu hodil ziarovky, aj s foto. Ja som ich dnes nahodil, a ukrutansky rozdiel voci originalom nieje. Je to svetlo belsie, ale voci xenonom je rozdiel obrovsky! Ak sa zadari, hodim zajtra foto Na SK jedna ziarovka stoji 160,- SK , cize stoji za povazenie vobec ich kupovat
Říjen 21, 200816 r Peter a tys nemel tyhle modry zarovky uz od vyroby ?? A jaky jsi tam dal, osram nebo rakosi ?
Říjen 21, 200816 r tak jsem ověřil cenu v servisu a jedna ta modrá žárovka od ŠA stojí 123,- CZK... což je teda imo dost! a když ani nesvítí bíle... hmm... má to teda cenu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.