ribac Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Zdravím, zničeho nic mi přestal jít hlavní světlomet.Myslel jsem že je to jen H4 žárovka,ale ta je dobrá a zkusil jsem i jinou.Potkávací světlo a mlhovka svítí. Je to jen na levém světlometu. Nemáte někdo šajn co by to mohlo být?? Dráty nejsou nijak korodované. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Co pojistka, dobrá? Číslo 19 10A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Všechny pojistky v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 A jde ti k žárovce proud? Hoď tam zkoušečku, budem chytřejší, taky bych zkusil vyměnit tu pojistku za jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Zdravím,zničeho nic mi přestal jít hlavní světlomet.Myslel jsem že je to jen H4 žárovka,ale ta je dobrá a zkusil jsem i jinou.Potkávací světlo a mlhovka svítí. Je to jen na levém světlometu. Nemáte někdo šajn co by to mohlo být?? Dráty nejsou nijak korodované. Díky Taky se mi to stalo,já jsem vyndal konektor ze světla prostříkl WD na kontakty a svítílo hned.Taky jsem před tím vyměnil H4 a nic.Zkus to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Taky se mi to stalo,já jsem vyndal konektor ze světla prostříkl WD na kontakty a svítílo hned.Taky jsem před tím vyměnil H4 a nic.Zkus to. Doprcic to je ale nahoda...pred tydnem to same. Zarovka OK, hybal jsem s kontaktama a najednou to zacalo svitit. Druhy den opet nic- opet zahybani s kontaktama a od te doby to sviti porad... Pritom kontakty jsou ciste. Zvlastni, je to pravy svetlomet. A dalkove fungovalo celou dobu OK, pojistky jsou taky OK... Editováno: 5. Březen 2008, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Doprcic to je ale nahoda...pred tydnem to same. Zarovka OK, hybal jsem s kontaktama a najednou to zacalo svitit. Druhy den opet nic- opet zahybani s kontaktama a od te doby to sviti porad... Pritom kontakty jsou ciste. Zvlastni, je to pravy svetlomet. A dalkove fungovalo celou dobu OK, pojistky jsou taky OK... Taky pravý a dálka OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.