Květen 29, 200817 r v trencine vam navrhujem ostrov tam je chladek a capuju tam pivo . alebo parkovisko pri plavarni aj tam capuju. lepsie asi poradi a popripade aj mapu doda clen houmr z TN. on to vie s pocitacom. a pridem aj ja ak nie je nutne mat umyte a povysavane auto
Květen 30, 200817 r sakra tady to žije,každý na to . dajte nejaké návrhy ohľadom času konania zrazu. 15:00?
Květen 31, 200817 r moze byt o tej 15tej a len tak mimochodom na letisku sa vtedy kona "speed show" link
Květen 31, 200817 r tak navrhujem stretnúť sa pri plavárni a prípadne sa potom presunúť na ostrov,súhlas? houmr dík .
Červen 1, 200817 r ano bolo tam platene ale nikto tam nechodil tak ho zrusili aj rampa je prec cize volny pristup
Červen 3, 200817 r mam strach ze ak bude v tom datume otvorena plavaren tak parkovisko je na zraz nepouzitelne nebude kde zastavit
Červen 3, 200817 r mam strach ze ak bude v tom datume otvorena plavaren tak parkovisko je na zraz nepouzitelne nebude kde zastavit Vie niekto zistiť či bude tá plaváreň otvorená, alebo máme hľadať iné miesto?
Červen 3, 200817 r ale tam su este predtym miesta na parkovanie ako sa prichadza na to byvale platene Upraveno Červen 3, 200817 r od adam
Červen 3, 200817 r ako som zafarbil na zeleno by mali byt miesta na parkovanie. na tej mapke je neaky ostrov tam by sa dalo zaparkovat?kusok od plavarne
Červen 3, 200817 r adam: na tie miesta by som nespoliehal to uz rovno mozme parkovat pre trencianskou univerzitou
Červen 3, 200817 r No chlapi, škoda, že jsem v práci a že to je pro mě skoro 400 km, jinak bych vás tam přepadl. Ale snad se srazíme jindy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.