XXX TOMCAT XXX Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ahojte chlapci. Horko-ťažko, ale predsa som dostala povolenie tu nieco napisat. Nemyslite si prosim o mne nič zle, ja nic proti tejto stranke v podstate nemam, no proste uz mam trošku nervy na to, že tu moj pan manzel vkuse sedi, a kazdych 5 minut nieco pozera, prezera a potom na mna so psimi ocickami pozera, ze chce bud Octaviu RS, a ked nie, tak minimalne narazniky,... Sorry, ale my baby mame trosku ine priority v zivote. No ved skuste tu pustit svoje kocky, manzelky, aj my baby si dame nejaku diskusiu, lebo chcem vediet ci to len ja sama som taka, alebo su tu aj ine nazory. Ja mam normalne niekedy pocit, ze to nase auto je este viac zaujimave ako ja sama. Ved to nie je normalne. Tak vam prajem pekne zazitky s vasimi autami a fakt, puste tu aj zeny, aspon uvidite potom na com ste a co si o vas tie vase polovicky myslia. S pozdravom Danka. Pa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Kluci, omlouvam se, ze sem lezu, ale to nemohu nechat bez odpovedi. Ahoj Danka, souhlasim s tebou. Musim rict, ze jsem v minulosti taky "nenavidela" tyto stranky. Mela jsem pocit, ze tu manzel travi vic casu nez se mnou. Nastesti jsme to probrali a ted je to v poho. Manzel je spokojeny, ja mam vetsi znalosti o Fabiich a dokonce jsem zjistila, ze diky vyhodnym nabidkam si muzeme zkraslit i nase auticka. Ale kluci - nic se nesmi prehanet.... Karin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ja myslim, ze nase pritelkyne a manzelky by mely byt rady, ze sedim u Skoda fora, taky bysme mohli sedet v hospode, chodit domu s kamarady pozde v noci vozrali smrdici od kurev :D ... takze myslim ze skodaforum je hodne male ZLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Dakujem vam, za moju podporu. Ale ved ona si casom zvykne. Dufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 TOMCAT: U mne uz si zvykla... Nechal jsem ji prostor aby se taky vyjadrila a vidis jak to dneska je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 fakt dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ahojte chlapci. Horko-ťažko, ale predsa som dostala povolenie tu nieco napisat. Nemyslite si prosim o mne nič zle, ja nic proti tejto stranke v podstate nemam, no proste uz mam trošku nervy na to, že tu moj pan manzel vkuse sedi, a kazdych 5 minut nieco pozera, prezera a potom na mna so psimi ocickami pozera, ze chce bud Octaviu RS, a ked nie, tak minimalne narazniky,... Sorry, ale my baby mame trosku ine priority v zivote. No ved skuste tu pustit svoje kocky, manzelky, aj my baby si dame nejaku diskusiu, lebo chcem vediet ci to len ja sama som taka, alebo su tu aj ine nazory. Ja mam normalne niekedy pocit, ze to nase auto je este viac zaujimave ako ja sama. Ved to nie je normalne. Tak vam prajem pekne zazitky s vasimi autami a fakt, puste tu aj zeny, aspon uvidite potom na com ste a co si o vas tie vase polovicky myslia. S pozdravom Danka. Pa :smich: smich: ježíšku, to bylo krásné.. Tak nějak vlastními životními zkušenostmi jsu přišel na to, že jsou věci mezi nebem a zemí (resp. mezi mužem a ženou , které člověk ovlivnit nemůže a častá snaha "předělat" toho druhého k obrazu svému a vytouženému, vysněnému (a je to jedno v jakém směru je již předem odsouzena k neúspěchu.. Proto Danka buďte ráda, že jsou toto pro Vás jen jaksi "neškodné" www stránky o našich plechových miláčcích, které my muži zkrášlujeme vlastně jen proto, abychom dle přirozených zákonů přírody (vyjedeme-li na "lov") uzmuli to nejkrásnější a nejlepší, a pokuď už to štěstí máme (jako ve Vašem případě), pak abychom tento stav udrželi pokuď možno co nejlépe a co nejdéle.. Myslím, že horší by pro Vás bylo to, kdyby 'XXX TOMCAT XXX' navštěvoval erotické seznamky nééééééé???? Jistě se shodneme v tom že k reprezentativní ženě přísluší i reprezentativní vůz, proto i od Vás žen se v tomto případě jaksi očekává "mírná" oběť v podobě shovívavosti i tolerance "Vášho pána manžela", když to tu pečlivě sleduje co 5 minut (ps. já také Jinak jestli tomu příspěvku správně rozumím (tedy tomu, co je skryto mezi řádky ) pak Vaším úkolem je ten počítač "přebít" chvilkami mnohem záživnějšími, rozkošnějšími, příjemnějšími.. Nepochybuji už jaksi o tom, že jako žena byste neznala a neuměla Tak hurá do toho, na čase, místě činu ani "co tomu řeknou lidi" jaksi už nezáleží Jak jednoduché a prosté, nééééééé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Ahojte chlapci. Horko-ťažko, ale predsa som dostala povolenie tu nieco napisat. Nemyslite si prosim o mne nič zle, ja nic proti tejto stranke v podstate nemam, no proste uz mam trošku nervy na to, že tu moj pan manzel vkuse sedi, a kazdych 5 minut nieco pozera, prezera a potom na mna so psimi ocickami pozera, ze chce bud Octaviu RS, a ked nie, tak minimalne narazniky,... Sorry, ale my baby mame trosku ine priority v zivote. No ved skuste tu pustit svoje kocky, manzelky, aj my baby si dame nejaku diskusiu, lebo chcem vediet ci to len ja sama som taka, alebo su tu aj ine nazory. Ja mam normalne niekedy pocit, ze to nase auto je este viac zaujimave ako ja sama. Ved to nie je normalne. Tak vam prajem pekne zazitky s vasimi autami a fakt, puste tu aj zeny, aspon uvidite potom na com ste a co si o vas tie vase polovicky myslia. S pozdravom Danka. Pa TOMCATE čoveče jako bych slyšel moji přitulku, taky strašně "zbožňuje" tuhle jak ona tomu říká "zelenou stránku" Je ale hodná a toleruje mi to tak si s toho nic nedělej, všichni jsme na tom tak nějak podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Najdou se i vyjimky Slecny ktere sem chodi a maji rady auta a venuji se jim treba i vic nez pritelum. Sice to neni moc obvykly ale i takovy se najdou kterym tahle stranka neleze na nervy ale naopak u ni vysedavaji cely hodiny Viz ja Editováno: 5. Březen 2008, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) jj, taky už jsem několikrát slyšel, že u toho zblbnu, jestli už nevidim zeleně?, že začínám od hlavy zelenat a pod Editováno: 5. Březen 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Dík hoši . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 TOMCATE čoveče jako bych slyšel moji přitulku, taky strašně "zbožňuje" tuhle jak ona tomu říká "zelenou stránku" Je ale hodná a toleruje mi to tak si s toho nic nedělej, všichni jsme na tom tak nějak podobně Tak si jí hoď do modra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Tak si jí hoď do modra. Já mám také modrou stránku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Najdou se i vyjimky Slecny ktere sem chodi a maji rady auta a venuji se jim treba i vic nez pritelum. Sice to neni moc obvykly ale i takovy se najdou kterym tahle stranka neleze na nervy ale naopak u ni vysedavaji cely hodiny Viz ja Vyjímky se najdou, ale málokterý partner/partnerka pochopí 4 hodiny denně prosezené u fóra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Niekedy su aj extremy. Sedim tu aj viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Vyjímky se najdou, ale málokterý partner/partnerka pochopí 4 hodiny denně prosezené u fóra Kdyz tu partner vysedava taky tak myslim ze pochopi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 TOMCATE čoveče jako bych slyšel moji přitulku, taky strašně "zbožňuje" tuhle jak ona tomu říká "zelenou stránku" Je ale hodná a toleruje mi to tak si s toho nic nedělej, všichni jsme na tom tak nějak podobně pod toto by som sa podpisal presne tak, je spokojna s tym, ze mam neskodnu zabavku na fore a s autom ako s nejakou inou alebo s krcmou akurat mam stranku do modra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) Editováno: 5. Březen 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak já už jsem teda hodně dlouho ženatej a přesto moje manželka nedávno zaregistrovala, že už pár let (asi 3) sedím velice často u compu a čumim do nějaký zelený obrazovky. Taky jí to přišlo divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak já už jsem teda hodně dlouho ženatej a přesto moje manželka nedávno zaregistrovala, že už pár let (asi 3) sedím velice často u compu a čumim do nějaký zelený obrazovky. Taky jí to přišlo divný. Jirko, jak je výše psáno, můžeš jí mít do modra Třeba si té změny tvá žena všimne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 (editace) hoši to je mazec u mě už si zvykla, ale asi to přesně taky nechápe, dá se tu prosedět opravdu celkem dost času Trošku je chápu přítulkyně, ale nakonec si s tím stejně poradíme a časem to pochopí ...třeba Editováno: 5. Březen 2008, autor: Jirkasss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Pánové, to je super, tak se nám naše drahé polovičky konečně zapojily. Ta moje už si dávno zvykla, že jakmile příjdu domů z práce už sedím opět u počítače a koukám na zelené stránky. A to mám z compu za ta léta v zaměstnání už pořádný dioptrie, ale tomuhle fóru nějak neumím odolat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Oni sa nezapojili, len ja som svoju po dlhom prehováraní a nátlakoch pustil napísať svoj názor. Ale čo už, aspoň si uľavila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Kluci a jak změním tu obrazovku do modra? Stará už je z toho občas taky nějaká zelená:-) I když po novém roce už jen minimálně, pač tu už tolik času netrávím (naneštěstí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Kluci a jak změním tu obrazovku do modra? Stará už je z toho občas taky nějaká zelená:-)I když po novém roce už jen minimálně, pač tu už tolik času netrávím (naneštěstí). Komárku, je to jednoduché: vlevo dole na konci stránky jsou 2 roletky: levá - vzhled, pravá -jazyk- Jazyk máš nastavený na Czech, což je v pořádku. Roletku "skin" nastav na "IP.BOARD.PRO" a je to Asi ty naše holky pak zmodrají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.