tomina Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 U kratke octavie se mi nejak ztratily ty "tkanicky" co zvednou pri zvednuti dveri i plato. Nevite cim to nejednoduseji nahradit? Popripade kde a za kolik je koupit? Jde mi hlavne o ty spuntiky co jsou ve dverich. Misto zbytku dam treba tkanicku od bot :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 U kratke octavie se mi nejak ztratily ty "tkanicky" co zvednou pri zvednuti dveri i plato. Nevite cim to nejednoduseji nahradit? Popripade kde a za kolik je koupit? Jde mi hlavne o ty spuntiky co jsou ve dverich. Misto zbytku dam treba tkanicku od bot :-) ja swm na fabii daval neco jako tkanicky do bot na konci sem udelal ocka a fungovalo to bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 U kratke octavie se mi nejak ztratily ty "tkanicky" co zvednou pri zvednuti dveri i plato. Nevite cim to nejednoduseji nahradit? Popripade kde a za kolik je koupit? Jde mi hlavne o ty spuntiky co jsou ve dverich. Misto zbytku dam treba tkanicku od bot :-) 1u0863634D - popruh - napr. zde http://www.automeisner.cz/index.php?lang=c...mp;pg=&zob= Nebo vrakac.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) mám doma pár těhlech popruhů s kuličkou, ale nejsem si jistej, jestli jsou do octavky nebo fabky. Délka šňurky je 25cm Editováno: 20. Květen 2008, autor: JardaJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 tak jsem to poměřil. Tyhle šňurky jsou o 1cm kratší než ty co mam v oktávce. Ale při zavření kufru plato dosedne až dolů, takže je to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.