Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

post-167-1205043976_thumb.jpgTak tady jsou naše radosti

Nejdřív jsem si udělal pomocníka Vašu a pak Darinku aby měla žena co strojit :D

(žena při výrobě ochotně pomáhala a na výsledku je radost vidět :) )

Upraveno od Vaša

Tak u nas prebehlo aj planovanie aj realizacia a momentalne sme vo faze cakanie na nasho syna Lukaska (narodi sa o necele 4 mesiace) -_-

po velkych problemoch mame dvoch chalanov 9 a 6(tento rok nastup do 1tr. zš :help: ).nieje nad pocit hrdeho tatinka!

• Autor
Žádné a žádné ani nechci! A jestli na tom bude přítelkyně trvat, tak půjde (jako ta minulá).

Pokud to neni nejak tajne, muzu vedet, co stoji za takovym to rozhodnutim a nazorem? Ze treba muj bratr by byl pravy opak, chtel by mooc a nemuze!! :feve:

Ja na to mam zatim casu dost a penez naopak malo.. lol:D ale videl bych to idelane tak na dve... ;)

Upraveno od Martyp

Ja na to mam zatim casu dost a penez naopak malo.. lol:D ale videl bych to idelane tak na dve... ;)

Asi tak :palec2:

Mám Honzíka za dva týdny mu budou 4. Už teď mně dělá osobního mechanika. Start do života měl trošku krutej ,ale teď nám dělá radost. Honza.

Mám Honzíka za dva týdny mu budou 4. Už teď mně dělá osobního mechanika. Start do života měl trošku krutej ,ale teď nám dělá radost. Honza.

Neni nad to mit vlastniho mechanika... :palec2:;)

Taky tak... na vic se necitim :D

Taky tak... na vic se necitim :D

No ještě abys v 19nácti chtěla děti :smich:

No ještě abys v 19nácti chtěla děti :smich:

Ja mluvim do budoucna lol Navic chtit a mit je rozdil :p

Já mám dva kluky. Honzu 3 roky a Patrika 1 rok.

Ahoj všem, já mám taky dvě ratolesti, dceru 10 let a syna 14 měsíců - taky se pomalu učí na mechanika :p . Jinak už se těšíme na neděli do Mošnova. :skoda:

Já mám dva kluky 5 a 3,5 roků, zvažujeme třetí ;)

:palec2: Tak to já mám prozatím kluka - v létě 12 let a doufám že se dočkám ještě nějakého přírůstku. :prc:

Nazdar všichni.Tak já mám dvě holky ve věku 7 a 3 roky a jsou to moje zlatíčka.

Foto:post-11981-1205262277_thumb.jpg

Já mám kluka -12 let(hraje hokej a začíná s ním mlátit puberta) a holku -6 let(můj miláček)

post-14820-1205266827_thumb.jpg

"Děti" 2, už dost dlouho. Syn 33 a kousek a dcera dnes 32.

Monika a Nikola 14 a 11....

• Autor

Tak ja trosku edituji 1. prispevek v teto diskuzi! Nejsem povercivy, neverim na to, ze by se tehotenstvi nemelo hlasit drive nez po 3 mesicich, ale proste to nevyslo :( , zitra rano ma ma pani nastup v 8 do FTNsP na potrat... Bud je to mimodelozni, nebo by to bylo tak slabe, ze by to stejne neprezilo... Takze z radosti starost! :(:(:( Nastesti ji to nevzalo tolik, jako kdyby to nosila delsi dobu a pak se na to prislo! Byl to cca 5. tyden.

Tak ja trosku edituji 1. prispevek v teto diskuzi! Nejsem povercivy, neverim na to, ze by se tehotenstvi nemelo hlasit drive nez po 3 mesicich, ale proste to nevyslo :( , zitra rano ma ma pani nastup v 8 do FTNsP na potrat... Bud je to mimodelozni, nebo by to bylo tak slabe, ze by to stejne neprezilo... Takze z radosti starost! :(:(:( Nastesti ji to nevzalo tolik, jako kdyby to nosila delsi dobu a pak se na to prislo! Byl to cca 5. tyden.

Tak to mě strašně mrzí.

ja mam rocni fenku :)

a osmiletou segru :)

a sam sebe, to jako dite vystaci lol

to není moc fajn. Ať vám to proběhne dobře.

"Děti" 2, už dost dlouho. Syn 33 a kousek a dcera dnes 32.

A kolik že ti je let? Sedum a třicet? :smich: :smich: :smich:

No koukám, že těch co doma krmí tři hladové krky zrovna moc není!!! lol

Ve své sbírce mám jednu sedmnáctku, jednoho dvanácteráka a malou dvojku! ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.