Březen 9, 200817 r Tak tady jsou naše radosti Nejdřív jsem si udělal pomocníka Vašu a pak Darinku aby měla žena co strojit (žena při výrobě ochotně pomáhala a na výsledku je radost vidět ) Upraveno Březen 9, 200817 r od Vaša
Březen 9, 200817 r Tak u nas prebehlo aj planovanie aj realizacia a momentalne sme vo faze cakanie na nasho syna Lukaska (narodi sa o necele 4 mesiace)
Březen 9, 200817 r po velkych problemoch mame dvoch chalanov 9 a 6(tento rok nastup do 1tr. zš ).nieje nad pocit hrdeho tatinka!
Březen 9, 200817 r Autor Žádné a žádné ani nechci! A jestli na tom bude přítelkyně trvat, tak půjde (jako ta minulá). Pokud to neni nejak tajne, muzu vedet, co stoji za takovym to rozhodnutim a nazorem? Ze treba muj bratr by byl pravy opak, chtel by mooc a nemuze!!
Březen 10, 200817 r Ja na to mam zatim casu dost a penez naopak malo.. ale videl bych to idelane tak na dve... Upraveno Březen 10, 200817 r od Martyp
Březen 10, 200817 r Ja na to mam zatim casu dost a penez naopak malo.. ale videl bych to idelane tak na dve... Asi tak
Březen 11, 200817 r Mám Honzíka za dva týdny mu budou 4. Už teď mně dělá osobního mechanika. Start do života měl trošku krutej ,ale teď nám dělá radost. Honza.
Březen 11, 200817 r Mám Honzíka za dva týdny mu budou 4. Už teď mně dělá osobního mechanika. Start do života měl trošku krutej ,ale teď nám dělá radost. Honza. Neni nad to mit vlastniho mechanika...
Březen 11, 200817 r Ja na to mam zatim casu dost a penez naopak malo.. ale videl bych to idelane tak na dve... Taky tak... na vic se necitim
Březen 11, 200817 r No ještě abys v 19nácti chtěla děti Ja mluvim do budoucna Navic chtit a mit je rozdil
Březen 11, 200817 r Ahoj všem, já mám taky dvě ratolesti, dceru 10 let a syna 14 měsíců - taky se pomalu učí na mechanika . Jinak už se těšíme na neděli do Mošnova.
Březen 11, 200817 r Tak to já mám prozatím kluka - v létě 12 let a doufám že se dočkám ještě nějakého přírůstku.
Březen 11, 200817 r Nazdar všichni.Tak já mám dvě holky ve věku 7 a 3 roky a jsou to moje zlatíčka. Foto:
Březen 11, 200817 r Já mám kluka -12 let(hraje hokej a začíná s ním mlátit puberta) a holku -6 let(můj miláček)
Březen 16, 200817 r Autor Tak ja trosku edituji 1. prispevek v teto diskuzi! Nejsem povercivy, neverim na to, ze by se tehotenstvi nemelo hlasit drive nez po 3 mesicich, ale proste to nevyslo , zitra rano ma ma pani nastup v 8 do FTNsP na potrat... Bud je to mimodelozni, nebo by to bylo tak slabe, ze by to stejne neprezilo... Takze z radosti starost! :( Nastesti ji to nevzalo tolik, jako kdyby to nosila delsi dobu a pak se na to prislo! Byl to cca 5. tyden.
Březen 16, 200817 r Tak ja trosku edituji 1. prispevek v teto diskuzi! Nejsem povercivy, neverim na to, ze by se tehotenstvi nemelo hlasit drive nez po 3 mesicich, ale proste to nevyslo , zitra rano ma ma pani nastup v 8 do FTNsP na potrat... Bud je to mimodelozni, nebo by to bylo tak slabe, ze by to stejne neprezilo... Takze z radosti starost! Nastesti ji to nevzalo tolik, jako kdyby to nosila delsi dobu a pak se na to prislo! Byl to cca 5. tyden. Tak to mě strašně mrzí.
Březen 16, 200817 r Tak ja trosku edituji 1. prispevek v teto diskuzi! Nejsem povercivy, neverim na to, ze by se tehotenstvi nemelo hlasit drive nez po 3 mesicich, ale proste to nevyslo , zitra rano ma ma pani nastup v 8 do FTNsP na potrat... Bud je to mimodelozni, nebo by to bylo tak slabe, ze by to stejne neprezilo... Takze z radosti starost! :( Nastesti ji to nevzalo tolik, jako kdyby to nosila delsi dobu a pak se na to prislo! Byl to cca 5. tyden. to není moc fajn. Ať vám to proběhne dobře.
Březen 16, 200817 r "Děti" 2, už dost dlouho. Syn 33 a kousek a dcera dnes 32. A kolik že ti je let? Sedum a třicet? :smich:
Březen 17, 200817 r No koukám, že těch co doma krmí tři hladové krky zrovna moc není!!! Ve své sbírce mám jednu sedmnáctku, jednoho dvanácteráka a malou dvojku!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.