Vaša Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 (editace) Tak tady jsou naše radosti Nejdřív jsem si udělal pomocníka Vašu a pak Darinku aby měla žena co strojit (žena při výrobě ochotně pomáhala a na výsledku je radost vidět ) Editováno: 9. Březen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexa Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Tak u nas prebehlo aj planovanie aj realizacia a momentalne sme vo faze cakanie na nasho syna Lukaska (narodi sa o necele 4 mesiace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 po velkych problemoch mame dvoch chalanov 9 a 6(tento rok nastup do 1tr. zš ).nieje nad pocit hrdeho tatinka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Žádné a žádné ani nechci! A jestli na tom bude přítelkyně trvat, tak půjde (jako ta minulá). Pokud to neni nejak tajne, muzu vedet, co stoji za takovym to rozhodnutim a nazorem? Ze treba muj bratr by byl pravy opak, chtel by mooc a nemuze!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 (editace) Ja na to mam zatim casu dost a penez naopak malo.. ale videl bych to idelane tak na dve... Editováno: 10. Březen 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Ja na to mam zatim casu dost a penez naopak malo.. ale videl bych to idelane tak na dve... Asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Mám Honzíka za dva týdny mu budou 4. Už teď mně dělá osobního mechanika. Start do života měl trošku krutej ,ale teď nám dělá radost. Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Mám Honzíka za dva týdny mu budou 4. Už teď mně dělá osobního mechanika. Start do života měl trošku krutej ,ale teď nám dělá radost. Honza. Neni nad to mit vlastniho mechanika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Ja na to mam zatim casu dost a penez naopak malo.. ale videl bych to idelane tak na dve... Taky tak... na vic se necitim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Taky tak... na vic se necitim No ještě abys v 19nácti chtěla děti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 No ještě abys v 19nácti chtěla děti Ja mluvim do budoucna Navic chtit a mit je rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr s Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Já mám dva kluky. Honzu 3 roky a Patrika 1 rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pechy48 Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Ahoj všem, já mám taky dvě ratolesti, dceru 10 let a syna 14 měsíců - taky se pomalu učí na mechanika . Jinak už se těšíme na neděli do Mošnova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Já mám dva kluky 5 a 3,5 roků, zvažujeme třetí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Tak to já mám prozatím kluka - v létě 12 let a doufám že se dočkám ještě nějakého přírůstku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Nazdar všichni.Tak já mám dvě holky ve věku 7 a 3 roky a jsou to moje zlatíčka. Foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Já mám kluka -12 let(hraje hokej a začíná s ním mlátit puberta) a holku -6 let(můj miláček) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novinář Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 "Děti" 2, už dost dlouho. Syn 33 a kousek a dcera dnes 32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Monika a Nikola 14 a 11.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Tak ja trosku edituji 1. prispevek v teto diskuzi! Nejsem povercivy, neverim na to, ze by se tehotenstvi nemelo hlasit drive nez po 3 mesicich, ale proste to nevyslo , zitra rano ma ma pani nastup v 8 do FTNsP na potrat... Bud je to mimodelozni, nebo by to bylo tak slabe, ze by to stejne neprezilo... Takze z radosti starost! :( Nastesti ji to nevzalo tolik, jako kdyby to nosila delsi dobu a pak se na to prislo! Byl to cca 5. tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Tak ja trosku edituji 1. prispevek v teto diskuzi! Nejsem povercivy, neverim na to, ze by se tehotenstvi nemelo hlasit drive nez po 3 mesicich, ale proste to nevyslo , zitra rano ma ma pani nastup v 8 do FTNsP na potrat... Bud je to mimodelozni, nebo by to bylo tak slabe, ze by to stejne neprezilo... Takze z radosti starost! Nastesti ji to nevzalo tolik, jako kdyby to nosila delsi dobu a pak se na to prislo! Byl to cca 5. tyden. Tak to mě strašně mrzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 ja mam rocni fenku a osmiletou segru a sam sebe, to jako dite vystaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Tak ja trosku edituji 1. prispevek v teto diskuzi! Nejsem povercivy, neverim na to, ze by se tehotenstvi nemelo hlasit drive nez po 3 mesicich, ale proste to nevyslo , zitra rano ma ma pani nastup v 8 do FTNsP na potrat... Bud je to mimodelozni, nebo by to bylo tak slabe, ze by to stejne neprezilo... Takze z radosti starost! :( Nastesti ji to nevzalo tolik, jako kdyby to nosila delsi dobu a pak se na to prislo! Byl to cca 5. tyden. to není moc fajn. Ať vám to proběhne dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 "Děti" 2, už dost dlouho. Syn 33 a kousek a dcera dnes 32. A kolik že ti je let? Sedum a třicet? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spark Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 No koukám, že těch co doma krmí tři hladové krky zrovna moc není!!! Ve své sbírce mám jednu sedmnáctku, jednoho dvanácteráka a malou dvojku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.