Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahojte,ako mam dat dole ten spodok v predu? chcem tam supnut spojler, vid foto

post-15899-1204952106_thumb.jpg

post-15899-1204952128_thumb.jpg

Sundej předek, dej si ho v dílně na zem a ukotvi. Očisti pořádně ten kus co byl na autě. Pak obě plochy, které budou u sebe spojené zdrsni jemným smirkem a odmasti technickým benzínem. Spoj to lepidlem, které si dostal ke spoileru (asi Betalink) a zafixuj to pevně u sebe. Nech to takhle 48 hodin, pak zpět na auto a hurá ne cesty :palec2:

PS: Tohle je jen zběžný návod pro tvoji orientaci. Výrazně doporučuji se držet hlavně návodu k montáži, který byl dodán se spoilerem.

Upraveno od Octavianus

úplně v poho, v podbězích u každýho kola jsou dva šrouby, ty vymontuješ a zbytek je jenom nacvakanej, neboj se zabrat, většinou to jde lehce , já teď třeba než seženu jezdím bez toho podplastu, protože jsem ho pravidelně někde nechal, jak šel dolů sám :-)

e, tak tady byl někdo rychlejší, já myslel , že se ptá, jak sundat ten černej podplast?

• Autor
e, tak tady byl někdo rychlejší, já myslel , že se ptá, jak sundat ten černej podplast?

jojo,chcel som vediet ako sundat ten cierny plast,nechce sa mi davat dole cely predok,nakolko auto potrebujem

tak to potom máš sundaný za pár minut

• Autor
tak to potom máš sundaný za pár minut

diky,dufam ze s mojim stastim nic neulomim,alebo ze sa mi nieco nezvisi,aj to sa sem tam stava :p

jsou tam torxy, tak pozor na to, jinak fakt nevidím žádnej problém

to 02rk: Já jsem ten dotaz špatně pochopil. Myslel jsem že se ptáš, jak uchytit ten spoiler na předek auta, proto jsem Ti napsal něco jiného než si chtěl. Sorry :kol-17:

• Autor
to 02rk: Já jsem ten dotaz špatně pochopil. Myslel jsem že se ptáš, jak uchytit ten spoiler na předek auta, proto jsem Ti napsal něco jiného než si chtěl. Sorry :kol-17:

aj tak vdaka,zase som o nieco mudrejsi,nebo aspon dufam :):palec2::)

• Autor
jsou tam torxy, tak pozor na to, jinak fakt nevidím žádnej problém

jj uz mam kupene nadstavce na torxy,dik za help :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.