02rk Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 ahojte,ako mam dat dole ten spodok v predu? chcem tam supnut spojler, vid foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) Sundej předek, dej si ho v dílně na zem a ukotvi. Očisti pořádně ten kus co byl na autě. Pak obě plochy, které budou u sebe spojené zdrsni jemným smirkem a odmasti technickým benzínem. Spoj to lepidlem, které si dostal ke spoileru (asi Betalink) a zafixuj to pevně u sebe. Nech to takhle 48 hodin, pak zpět na auto a hurá ne cesty PS: Tohle je jen zběžný návod pro tvoji orientaci. Výrazně doporučuji se držet hlavně návodu k montáži, který byl dodán se spoilerem. Editováno: 8. Březen 2008, autor: Octavianus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 úplně v poho, v podbězích u každýho kola jsou dva šrouby, ty vymontuješ a zbytek je jenom nacvakanej, neboj se zabrat, většinou to jde lehce , já teď třeba než seženu jezdím bez toho podplastu, protože jsem ho pravidelně někde nechal, jak šel dolů sám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 e, tak tady byl někdo rychlejší, já myslel , že se ptá, jak sundat ten černej podplast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 e, tak tady byl někdo rychlejší, já myslel , že se ptá, jak sundat ten černej podplast? jojo,chcel som vediet ako sundat ten cierny plast,nechce sa mi davat dole cely predok,nakolko auto potrebujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 tak to potom máš sundaný za pár minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 tak to potom máš sundaný za pár minut diky,dufam ze s mojim stastim nic neulomim,alebo ze sa mi nieco nezvisi,aj to sa sem tam stava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 jsou tam torxy, tak pozor na to, jinak fakt nevidím žádnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavianus Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 to 02rk: Já jsem ten dotaz špatně pochopil. Myslel jsem že se ptáš, jak uchytit ten spoiler na předek auta, proto jsem Ti napsal něco jiného než si chtěl. Sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 to 02rk: Já jsem ten dotaz špatně pochopil. Myslel jsem že se ptáš, jak uchytit ten spoiler na předek auta, proto jsem Ti napsal něco jiného než si chtěl. Sorry aj tak vdaka,zase som o nieco mudrejsi,nebo aspon dufam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
02rk Vloženo 9. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 jsou tam torxy, tak pozor na to, jinak fakt nevidím žádnej problém jj uz mam kupene nadstavce na torxy,dik za help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.