dalas Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 zdarec, mám 1.9tdi pd 77 kw, poslední dobou, když je teplej začal dlouho točit, než blafne a je jedno v jaké rychlosti nebo při rozjezdu prostě jako když vypnete klíček, absolutně nereaguje na plyn, musím plyn úplně pustit a pak se asi za dvě vteřiny zrestartuje a zase jede, na vagu to vyhodilo špatné čidlo nastavení vačkového hřídele, to jsem vyměnil a nic, teď už jsem v koncích, co stím dál, nemohl by to dělat regulátor vzduchové klapky?, ten je taky elektricky ovládanej, díky váha vzduchu je alespoň vypočitatelná, ale tuhle jsem chtěl přelítnout křižovatku a zůstal jsem stát uprostřed, fakt boží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 zdarec, mám 1.9tdi pd 77 kw, poslední dobou, když je teplej začal dlouho točit, než blafne a je jedno v jaké rychlosti nebo při rozjezdu prostě jako když vypnete klíček, absolutně nereaguje na plyn, musím plyn úplně pustit a pak se asi za dvě vteřiny zrestartuje a zase jede, na vagu to vyhodilo špatné čidlo nastavení vačkového hřídele, to jsem vyměnil a nic, teď už jsem v koncích, co stím dál, nemohl by to dělat regulátor vzduchové klapky?, ten je taky elektricky ovládanej, díky váha vzduchu je alespoň vypočitatelná, ale tuhle jsem chtěl přelítnout křižovatku a zůstal jsem stát uprostřed, fakt boží Zkus natankovat na jine pumpe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalas Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Zkus natankovat na jine pumpe. dával jsem i vpower, novej filtr, nová váha, nový snímač vačkového hřídele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.