kecmen Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Zdravim, potreboval bych poradit, jestli mi pujde do O1 predfacelift namontovat elektricke ovladani topeni climatronic a pripadne, co by k tomu bylo potreba. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Zdravim, potreboval bych poradit, jestli mi pujde do O1 predfacelift namontovat elektricke ovladani topeni climatronic a pripadne, co by k tomu bylo potreba. Diky! klimu máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecmen Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 nemam... tak tu musíš dodělat, páč climatronic je digitální klimatizace, oktávie nemá jenom digi řízené topení jako třeba Porsche 944. komplet dodělávka se pohybuje do 20t Kč podle toho, jakou máš motorizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecmen Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Takhle vypada to ovladani: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecmen Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 To jsem potreboval vedet,diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.