Petřík junior Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Dával jste už někdo do barvy třmeny???Já je chci dát,tak poradte jakou barvu(znacku) jste použili,hlavne at vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Dával jste už někdo do barvy třmeny???Já je chci dát,tak poradte jakou barvu(znacku) jste použili,hlavne at vydrzi Ahoj, měnil sem ze zelený na žlutou a koupil sem obyčejněj balakryl a drží už dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 tiez rozmyslam, ze hodim strmene do farby... len neviem ci cervene alebo cierne... kazdopadne ale na ne pojde zlty napis BREMBO... uvidim este ci vobec budu vidno ked nahodim new kolecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 tiez rozmyslam, ze hodim strmene do farby... len neviem ci cervene alebo cierne... kazdopadne ale na ne pojde zlty napis BREMBO... uvidim este ci vobec budu vidno ked nahodim new kolecka Hele ja du do cerny...mne se zda,ze cervena se hodi na jiny auto nechci aby to vypadalo nak kycovite,ale napis by byl bomba kde se to da sehnat nebo jak to chces udelat?????to prodavaj nake sablony ????ja bych dal M'OViT at to nemam jak opicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 stiahnes z netu, nasriekas... ked budes chciet poslem ti jak to vyzera na Passate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 stiahnes z netu, nasriekas... ked budes chciet poslem ti jak to vyzera na Passate Sem s tim ....hele a posli nakou webovku kde to stahnu nebo koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalDvorakCZ Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 tiez rozmyslam, ze hodim strmene do farby... len neviem ci cervene alebo cierne... kazdopadne ale na ne pojde zlty napis BREMBO... uvidim este ci vobec budu vidno ked nahodim new kolecka Aby byli černý vidět Jinak nápis dobrý nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Aby byli černý vidět Jinak nápis dobrý nápad To je ucel aby to neslo videt ja si neumim prestavit na supoj treba naky cerveny nebo zeleny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Petriku tu mas to logo... chalan to vytlacil myslim na foliu, vyrezal a striekal... alebo tak nejak... to sa musi domyslet... kazdopadne to ide... viz los photos http://www.agriemach.com/images/brembo_Logo_MED.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Petriku tu mas to logo... chalan to vytlacil myslim na foliu, vyrezal a striekal... alebo tak nejak... to sa musi domyslet... kazdopadne to ide... viz los photos http://www.agriemach.com/images/brembo_Logo_MED.jpg Jo supr dik jeste si to rozmyslim .....a hele jakou barvou to budes delat ty???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 este neviem... mozno cierny strmen a cerveny napis... uvidim... podla toho jak ich bude vydiet cez nove disky... ale s tou cervenou nebudu na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 No ja du do cerny stopro a napis jeste vymyslim...Psal tu o balakrylu,ale tomu se mne nechce moc verit na netu sem koukal na specialni barvy rovnou na to a ceny sou tak od 250,- az po 700,- tak to zkouknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 tak sem to studoval na vw clubu a doporucukou tyhle http://www.ultimateracing.cz/produkty/b ... y-a-motor/ a nakej prej hammerite ty sou prej ok a ceny do 400,- tamten prej 110,- tak se poptam u nas a neni co resit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 tak sem to studoval na vw clubu a doporucukou tyhle http://www.ultimateracing.cz/produkty/b ... y-a-motor/ a nakej prej hammerite ty sou prej ok a ceny do 400,- tamten prej 110,- tak se poptam u nas a neni co resit.... Joo a hlavne radne vycistit,odmastit a natrit pripravkem pro nater pokud to nechcete ztuzingovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 (editace) Dnes jsem koukal na sprej, stál kolem 230,-Kč . Tomu balakrylu nevěřím, musí to přeci odolávat teplotě. Kdysi jsem taky stříkal a jeden sprej mi vydržel na třmeny i bubny. Jinak letos to udělám u SUPíka a uvažuji opět o červený ! Editováno: 13. Březen 2008, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 tak sem to studoval na vw clubu a doporucukou tyhle http://www.ultimateracing.cz/produkty/b ... y-a-motor/ a nakej prej hammerite ty sou prej ok a ceny do 400,- tamten prej 110,- tak se poptam u nas a neni co resit.... Hammerite je barva na zkorodovaný povrch.Byla na to i reklama v telce a myslím že na kopyta to je dobré.Balakryl nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Hammerite je barva na zkorodovaný povrch.Byla na to i reklama v telce a myslím že na kopyta to je dobré.Balakryl nevím Jojo je to ono prej pod dvouslozkovou barvu to je za tu cenu supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 ked by sa nikto v blizkej dobe rozhodol, ze nafarbi strmene prosim foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 ked by sa nikto v blizkej dobe rozhodol, ze nafarbi strmene prosim foto No prece ja hned jak bud epekne du do ty cerny a pouziju ten hammerit a barvu jeste nevim v tydnu se pooptam a dam samo foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Taky o tom přemejšlím, ale nevím jakou barvu zvolit. Jakou byste dali k tmavě šedý? Líbí se mi zelená jako má O1RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Taky o tom přemejšlím, ale nevím jakou barvu zvolit. Jakou byste dali k tmavě šedý? Líbí se mi zelená jako má O1RS. Tyjo ze vy se chcete porad poustet do tejch pestrejch barev mne to pride takovy kycovity na Supa ale tak muj nazor...ja du do cerny premyslel sem o slonove kosti ale ta se ke stribrny nehodi....Tak k ty tvy,ale ta zelena dcl ujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 (editace) Takj sem hodil barvu na trmeny, musel jsem to poradne ocistyt kartacem, odmastit a barvu hammerite Editováno: 30. Březen 2008, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Takze hamerit dela i barevne jaka je cenovka budu to delat o vikendu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Takze hamerit dela i barevne jaka je cenovka budu to delat o vikendu.... 299,- v hornbachu, ale postaci urcite ta mensi pixla. jsem koupil vetsi a to mam jeste na 1000 náteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 A dela se tedy i ta barevna??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.