Laras Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 A dela se tedy i ta barevna??? jj zakladni barvy maji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 jenom jsem zvedavej jak to dlouho vydrzi. Zkusim potom jeste hodit foto z dálky. me se to moc libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svobodnicek_ Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Chlopi "HAMERIET" dela cca 6 barev normalnich a 6 kladivkovejch... Ty sou jako jakysi mramor... ale drzi jako prase.. mam s tim natreny trmeny a bubny a uz druhym rokem to drzi..Kupoval sem malinkou plechovku je to ta nejmensi cca kolem 100,- a natrel sem vse 2x.prvni nater asicha cca 4 hodky a pak se to da natrei jeste jednou.. Udelal sem to vecet a pak rano nasadil kolo.. ale dal sem cervenou na stribrny auti a uz bych to neudelal.. dam zelenou.... jinak hamerit a nikdy nic jineho.. tot vse.. cues.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Dekuji za odpoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Mám dobrou zkušenost s Alkytonem. Takže jsem koupil malou pikslu za 120,- a odrezovač. Výsledek mého dnešního snažení: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 To mas offrouda ne.....takovyho blata Hele koukam ze mas Rhapsody jak se ti jevy dobry ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 No ne všechny cesty vedou po asfaltu Jinak s rhapsody jsem velice spokojenej! Asi na tom bude mít podíl i ten sound systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol79 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 tak cez víkend som sa tiež trochu pohral s brzdami....použil som špeciálny sprej na strmene+strieborný do 650stupnov tak uvidíme ako dlho to vydrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 To vypada mooc dobre....co to je za kotouce ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol79 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 Zimmermany od Seba tu z fora.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 A jaka byla cena ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 já jsem objednal ten sprej ...barva grafit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol79 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 6500KČ...predok+zadok bez brzdových doštičiek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 TAk to je hodne dobra cena....a zda se ti ze to brzdi lip ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol79 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 no zatial som spravil tak 100km takže ešte si to poriadne ani nesadlo....chvílu pojazdím a dám bližšie info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Já teda nevím, je to věc vkusu, ale dávat na manažerskej vůz červenou atd... Tohle dělaj lidi na Feldách a podobně... No co se týče mě, já dal černou matnou s antikorozním složením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Taky souhlasim cerna nebo stribrna aby to bylo jako nove.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 (editace) Černá lesklá obyč syntetika je vpohodě. Tak dne ještě přední foto z mobilu Editováno: 29. Duben 2008, autor: kačer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoeTroska Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 V tomhle s vámi moc nesouhlasim. Ikdyz je superb manažerský vůz nevidim nic špatneho na tom zvyraznit to co je za koly. Zatim na to slyšim jen same kladné ohlasy. Červenou bych si ja osobne asi nedal, ja mam na všech škodovkach odjakživa zelenou, ale je to věc vkusu každého.. někdo rad zelenou, někdo červenou, jiný černou a nebo rezavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 No já to chlapi natřel stříbrnou vypalovací barvou.Už jsem to tak dělal na golfu a max.spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 25. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Ja poridil stribrnou Hamerit za 150Kc uz jen nanyst..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Kluci tak vse jinak stribrna je orig. takze ta tam nepujde.... Rozhoduju se mezi ... Snehove bila+cerny napis porsche ! Sloni kost bila Co se vam zamlouva ??? Nevite o cirem laku ktery by vydrzel na brzdach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 tady ta stribrna je dobra jinak ty obrazky na dverich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Kluci tak vse jinak stribrna je orig. takze ta tam nepujde.... Rozhoduju se mezi ... Snehove bila+cerny napis porsche ! Sloni kost bila Co se vam zamlouva ??? Nevite o cirem laku ktery by vydrzel na brzdach ? Slonovinová kost na sříbrné auto nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.