maca Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 o tom mi povídej,mě také pomalu linčujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 tak je to už rok co sem prodal G III kde byl štelovák , tak si zas zvykám , že když někam jedu tak to není takové to , jen kroutit volantem , ale už zas rodim když někde vydím nějakou prohlubeň nebo nedej bože nějakej kanál co je třeba 2cm zapuštěnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 já taky zastavuju na každým zpomalováku.. lidi za mnou nějak neřeším a to ste měli vidět včera po Praze s tou károu když sem stěhoval jinak 16ky si můžeš nechat legálně zapsat, mě je bez problémů taky zapsali (6,5 X16 ET 42, 205/45 R16 83V) jsou oficiálně povolený od Škodovky na F 1,9 TDI.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Co to je vůbec za výrobce to K.A.W?????? Já pořád myslel, že máš K&W a že si to jen špatně napsal, ale na fotkách je to jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fída Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 (editace) jo já mam 1,2HTP a kola 16 v techničáku už od výrobce mam rok výroby 2006 listopad tak že pohoda musí to povolit každýmu at je to 1,9 nebo HTP jinak o mojem podvozku je rozhodnuto jsou to pružiny Supersport předek 50 a zadek 35 mm už jen čekám až přijde jo a vyjdou mě na 3300,- už se těšim. Akorád se bojim že už tam nedostanu podložky, ale uvidíme Editováno: 7. Duben 2008, autor: Fída Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindlik Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Co to je vůbec za výrobce to K.A.W?????? Já pořád myslel, že máš K&W a že si to jen špatně napsal, ale na fotkách je to jasné no je to nějaká německá firm a, hodně lidí mi je doporučovalo , že maj právě to snížení rovnoměrné . Co jsem koukal na jejich stránky , tak je to docela darda , jen za pružiny na FRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Duben 2008 Sdílet Vloženo 11. Duben 2008 (editace) všechno tady je hezký....ale hoďte mi sem někdo fotku sníženýho sedana....-35 předek i zadek Editováno: 11. Duben 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.