Přejít na obsah

koncovka vyfuku RS z originalniho prislusenstvi ..

bajdik1...

Doporučené příspěvky

Ahojda kluciii,

do ted jsem mel na fabce koncovy tlumic od LAYTINGU .. ale jelikoz se chysta prodej auti,tak musi vyfuk pryc .. potreboval bych tam dat misto nej zpet origo vyfuk + jsem myslel k memu RS narazniku tu koncovku,co prodava skodovka v originalnim prislusenstvi .. cislo dilu je FDC410011A ..

mam dotaz,zda pujde navarit na stavajici konec origo vyfuku .. pokud ji nekdo mate,muzete postnout foto .. ??

diky moc Bajdik ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě existuje i na dvojitý výfuk. Stačí skočit do origi servisu a tam ji objednat podle katalogu. Já zase sháním LAYTING pro 1,2 do RS výřezu :) ty sis to nechal nastavovat nebo jak si to řešil.

bude na prodej,pokud by jsi mel zajem ... ;) normalne se ufikl origo vyfuk a priplacl se tam LAYTING .. pasuje primo do RS vyrezu .. ;)

Odkaz ke komentáři

No já bych chtěl minimálně celej zadní tlumič aby to trošku znělo. Co ty máš za motorizaci? Já kváli průměru výfukového potrubí. Kolik máš víš to? Někde jsem našel, že máš 1,4 44kW je to tak?

Je to tak...Bajdik má 1.4 MPI 44kw...zní mu to velice dobře...opravdu hezký zvuk. Jinak s pruměrem potrubí by němel být problém..pokud bude jinači tak si s tím každý servis poradí. Já mám například taky Layiting koncový tlumič a je to na motorizaci 1.6..a NO PROBLEM ;)

Odkaz ke komentáři

• o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...