bajdik1... Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ahojda kluciii, do ted jsem mel na fabce koncovy tlumic od LAYTINGU .. ale jelikoz se chysta prodej auti,tak musi vyfuk pryc .. potreboval bych tam dat misto nej zpet origo vyfuk + jsem myslel k memu RS narazniku tu koncovku,co prodava skodovka v originalnim prislusenstvi .. cislo dilu je FDC410011A .. mam dotaz,zda pujde navarit na stavajici konec origo vyfuku .. pokud ji nekdo mate,muzete postnout foto .. ?? diky moc Bajdik .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Kukni tu: https://eshop.skoda-auto.cz/webapp/wcs/stor..._rn=70000000071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Kukni tu:https://eshop.skoda-auto.cz/webapp/wcs/stor..._rn=70000000071 jj .. to je presne to,co je ve skodovce,jen o par kacek levnejsi ... ;-) me jde spise o tu montaz .. aby to slo v pohode navarit na origo vyfuk .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Aha, tak to sme dvaja. Ja potrebujem na dvojdierovy vyfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Aha, tak to sme dvaja. Ja potrebujem na dvojdierovy vyfuk. tak ty budes potrebovat klasickou koncovku z vyfuku na fabii RS .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Určitě existuje i na dvojitý výfuk. Stačí skočit do origi servisu a tam ji objednat podle katalogu. Já zase sháním LAYTING pro 1,2 do RS výřezu ty sis to nechal nastavovat nebo jak si to řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Určitě existuje i na dvojitý výfuk. Stačí skočit do origi servisu a tam ji objednat podle katalogu. Já zase sháním LAYTING pro 1,2 do RS výřezu ty sis to nechal nastavovat nebo jak si to řešil. bude na prodej,pokud by jsi mel zajem ... normalne se ufikl origo vyfuk a priplacl se tam LAYTING .. pasuje primo do RS vyrezu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) No já bych chtěl minimálně celej zadní tlumič aby to trošku znělo. Co ty máš za motorizaci? Já kváli průměru výfukového potrubí. Kolik máš víš to? Někde jsem našel, že máš 1,4 44kW je to tak? Editováno: 15. Březen 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 No já bych chtěl minimálně celej zadní tlumič aby to trošku znělo. Co ty máš za motorizaci? Já kváli průměru výfukového potrubí. Kolik máš víš to? Někde jsem našel, že máš 1,4 44kW je to tak? Je to tak...Bajdik má 1.4 MPI 44kw...zní mu to velice dobře...opravdu hezký zvuk. Jinak s pruměrem potrubí by němel být problém..pokud bude jinači tak si s tím každý servis poradí. Já mám například taky Layiting koncový tlumič a je to na motorizaci 1.6..a NO PROBLEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedrosal Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Zdravim....rád bych se zeptal jesi nevíte kde sehnat novou koncovku č. FDC410011A se sponou? V originálním servise už nelze sehnat. Díky ( https://eshop.skoda-auto.cz/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=10001&productId=1100000000069131&langId=-11&parent_category_rn=70000000071 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.