Publikováno Březen 13, 200817 r Ahojda kluciii, do ted jsem mel na fabce koncovy tlumic od LAYTINGU .. ale jelikoz se chysta prodej auti,tak musi vyfuk pryc .. potreboval bych tam dat misto nej zpet origo vyfuk + jsem myslel k memu RS narazniku tu koncovku,co prodava skodovka v originalnim prislusenstvi .. cislo dilu je FDC410011A .. mam dotaz,zda pujde navarit na stavajici konec origo vyfuku .. pokud ji nekdo mate,muzete postnout foto .. ?? diky moc Bajdik ..
Březen 13, 200817 r Autor Kukni tu:https://eshop.skoda-auto.cz/webapp/wcs/stor..._rn=70000000071 jj .. to je presne to,co je ve skodovce,jen o par kacek levnejsi ... ;-) me jde spise o tu montaz .. aby to slo v pohode navarit na origo vyfuk ..
Březen 13, 200817 r Autor Aha, tak to sme dvaja. Ja potrebujem na dvojdierovy vyfuk. tak ty budes potrebovat klasickou koncovku z vyfuku na fabii RS ..
Březen 13, 200817 r Určitě existuje i na dvojitý výfuk. Stačí skočit do origi servisu a tam ji objednat podle katalogu. Já zase sháním LAYTING pro 1,2 do RS výřezu ty sis to nechal nastavovat nebo jak si to řešil.
Březen 13, 200817 r Autor Určitě existuje i na dvojitý výfuk. Stačí skočit do origi servisu a tam ji objednat podle katalogu. Já zase sháním LAYTING pro 1,2 do RS výřezu ty sis to nechal nastavovat nebo jak si to řešil. bude na prodej,pokud by jsi mel zajem ... normalne se ufikl origo vyfuk a priplacl se tam LAYTING .. pasuje primo do RS vyrezu ..
Březen 14, 200817 r No já bych chtěl minimálně celej zadní tlumič aby to trošku znělo. Co ty máš za motorizaci? Já kváli průměru výfukového potrubí. Kolik máš víš to? Někde jsem našel, že máš 1,4 44kW je to tak? Upraveno Březen 15, 200817 r od Mates_XIV
Březen 16, 200817 r No já bych chtěl minimálně celej zadní tlumič aby to trošku znělo. Co ty máš za motorizaci? Já kváli průměru výfukového potrubí. Kolik máš víš to? Někde jsem našel, že máš 1,4 44kW je to tak? Je to tak...Bajdik má 1.4 MPI 44kw...zní mu to velice dobře...opravdu hezký zvuk. Jinak s pruměrem potrubí by němel být problém..pokud bude jinači tak si s tím každý servis poradí. Já mám například taky Layiting koncový tlumič a je to na motorizaci 1.6..a NO PROBLEM
Březen 29, 201312 r Zdravim....rád bych se zeptal jesi nevíte kde sehnat novou koncovku č. FDC410011A se sponou? V originálním servise už nelze sehnat. Díky ( https://eshop.skoda-auto.cz/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=10001&productId=1100000000069131&langId=-11&parent_category_rn=70000000071 )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.