carda Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Potřeboval bych poradít s climatronikem na Ol 1.9 TDI.Nefoká teplý vzduch,vývodu z a do radíátoru jsou tepá.ale vzduch jde studení.Jeden den to normálně topilo a druhý den už jen studený vzduch.Nemáte stím někdo nějakou skušenost? Na vagu byla paměť závad prázdná.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Když je auto v zátěži (jízda do kopce) nehřeje se to? Mohla by bejt špatná vrtulka na vodní pumpě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Když je auto v zátěži (jízda do kopce) nehřeje se to?Mohla by bejt špatná vrtulka na vodní pumpě. Dnes jsem stím jel tak 150 km a teplota pořad 90.Tak já to jdu dneska skusit rozebrat a kouknout se na radiator a klapky.ale klapky chodí a obe hadíce do radiátoru topení se pěkně zahřívaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 Podívej se do nádobky jestli ti tam tou slabou hadičkou při nastartovanym motoru teče voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Podívej se do nádobky jestli ti tam tou slabou hadičkou při nastartovanym motoru teče voda. Ahoj,tak ta voda tam teče.Včera jsem aji rozhodil rozvody sundal pumpu ale byla dobrá.Ale když už jsem měl doma novou tak jsem jí tam dal.Tať se jdu kouknout na topení ale klapka ktará ovládá teplí nebo studení vzduch tak ta funguje.Tak už nevím co mohlo odejít.Jedině že by odešla něco vevnitř topení.Neví někdo jak to tam funguje?Ať něco nezmastím.Ale doufám že nebudu muset vypustit klimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Ucpané - zarostlé topení? Nenamíchal si zelenou (modrou) vodu do chlazení s červenou (oranžovou)? To dovede pěkně ten rosol co vznikne zasrat chlazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carda Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 tak už jsem na to přišel.Urvala se klapka na přepínání teplého a studeného vzduch.Je tam takoví umělí držáček a ten má plastové zarážka a ta křupla.Tak motorek se hýbal ale klapka stála a já to nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Ucpané - zarostlé topení? Nenamíchal si zelenou (modrou) vodu do chlazení s červenou (oranžovou)? To dovede pěkně ten rosol co vznikne zasrat chlazení. Inak dnes vyrabanu nemrznucu zmes mozes kludne miesat, zelenu a ruzovu uplne v pohode a nic sa nestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jó? No a proč se tedy vyrábí různé specifikace? No možná se už "nesrazí" , ale přímo jako klidně míchej je to stejný, to asi néé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 Jó? No a proč se tedy vyrábí různé specifikace? No možná se už "nesrazí" , ale přímo jako klidně míchej je to stejný, to asi néé. Je to tak rozpraval som sa o tom priamo z chalanom co to ma na starosti, no tu staru "zltu-hnedu" akurat nemozes davat do new motorov lebo nie je na hlinikove hlavy ale miesatelne su. Je to ako s olejmi, mozes ich mixnut za cenu zhorsenia kvality (zmena viskozity) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.