Přejít na obsah

přestala mi topit

carda

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych poradít s climatronikem na Ol 1.9 TDI.Nefoká teplý vzduch,vývodu z a do radíátoru jsou tepá.ale vzduch jde studení.Jeden den to normálně topilo a druhý den už jen studený vzduch.Nemáte stím někdo nějakou skušenost? Na vagu byla paměť závad prázdná.Díky :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když je auto v zátěži (jízda do kopce) nehřeje se to?

Mohla by bejt špatná vrtulka na vodní pumpě.

Dnes jsem stím jel tak 150 km a teplota pořad 90.Tak já to jdu dneska skusit rozebrat a kouknout se na radiator a klapky.ale klapky chodí a obe hadíce do radiátoru topení se pěkně zahřívaly :feve:

Odkaz ke komentáři

Podívej se do nádobky jestli ti tam tou slabou hadičkou při nastartovanym motoru teče voda.

Ahoj,tak ta voda tam teče.Včera jsem aji rozhodil rozvody sundal pumpu ale byla dobrá.Ale když už jsem měl doma novou tak jsem jí tam dal.Tať se jdu kouknout na topení ale klapka ktará ovládá teplí nebo studení vzduch tak ta funguje.Tak už nevím co mohlo odejít.Jedině že by odešla něco vevnitř topení.Neví někdo jak to tam funguje?Ať něco nezmastím.Ale doufám že nebudu muset vypustit klimu.

Odkaz ke komentáři

Jó? No a proč se tedy vyrábí různé specifikace? No možná se už "nesrazí" , ale přímo jako klidně míchej je to stejný, to asi néé.

Je to tak rozpraval som sa o tom priamo z chalanom co to ma na starosti, no tu staru "zltu-hnedu" akurat nemozes davat do new motorov lebo nie je na hlinikove hlavy ale miesatelne su. Je to ako s olejmi, mozes ich mixnut za cenu zhorsenia kvality (zmena viskozity) :scooter:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...