burek Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 cauec chlapi!!chci se zeptat jestli jde pres vag udelat to aby se mi pri 15km/h zamknuli dvere a pry vytahnuti klicku odemceli..na vagu jsem to nasel na visu aji navod jakej kanal byla to 03 zamykani 1aktivace a 04 odemikani a 1aktivace..mozna jsem se ale spletl v nejakem cisle...za boha mi to nejde..napise mi to neco a proste to nejde....pise to nečco v takovych 4rech polickach na vagu co to si fakt nepamatuju uz....mam OI r.v.listopad 2000 model 2001..jo central mam jenom na klicek do zamku ne na dalku.nevite nekdo jak na to??diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 cauec chlapi!!chci se zeptat jestli jde pres vag udelat to aby se mi pri 15km/h zamknuli dvere a pry vytahnuti klicku odemceli..na vagu jsem to nasel na visu aji navod jakej kanal byla to 03 zamykani 1aktivace a 04 odemikani a 1aktivace..mozna jsem se ale spletl v nejakem cisle...za boha mi to nejde..napise mi to neco a proste to nejde....pise to nečco v takovych 4rech polickach na vagu co to si fakt nepamatuju uz....mam OI r.v.listopad 2000 model 2001..jo central mam jenom na klicek do zamku ne na dalku.nevite nekdo jak na to??diky nemáš komfort 3. gen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 nemáš komfort 3. gen. takze to zkratka nepujde jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) mělo by to jít i u ostatních generací (2, 2,5) Editováno: 14. Březen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jo me to funguje i na 98 rocniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jo me to funguje i na 98 rocniku PRESNE TOTO JSME MELI JE TO VIS NE?? kazdopadne nam to napsalo nejakou krpu...neslo to proste ulozit.dali sme kanal 03 pak 1pro aktivaci dame cist a nahore jsou 4policka no a v tech to cosi psalo.ale vim ze to nebylo nic s aktivaci.jen na povel0 - deaktivace to slo ulozit.nemohli by jste mi rict presne jak na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) cauec chlapi!!chci se zeptat jestli jde pres vag udelat to aby se mi pri 15km/h zamknuli dvere a pry vytahnuti klicku odemceli..na vagu jsem to nasel na visu aji navod jakej kanal byla to 03 zamykani 1aktivace a 04 odemikani a 1aktivace..mozna jsem se ale spletl v nejakem cisle...za boha mi to nejde..napise mi to neco a proste to nejde....pise to nečco v takovych 4rech polickach na vagu co to si fakt nepamatuju uz....mam OI r.v.listopad 2000 model 2001..jo central mam jenom na klicek do zamku ne na dalku.nevite nekdo jak na to??diky Jakou máš výbavu. Je taky docela možné, že tam nemáš komfortku, ale jen cenrál. Načte ti to adrecu 46 komfortku? 2,5 generace komfortu to taky umí. Editováno: 14. Březen 2008, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 mě to na 2,5 nešlo stejně, jak tu popisuje burek neni možný, že některý verze komfortky to nepodporujou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 mě to na 2,5 nešlo stejně, jak tu popisuje burek neni možný, že některý verze komfortky to nepodporujou? No, ja mam 98 GLX, teda holobyt vybava, cili pocitam i trochu de mode rj. a tam to slo normalne nastavit v jednotce centralu (adresa 35). Chce se to podivat, jestli do jednotky leze drat se signalem rychlosti a zmerit co na nem beha - viz. DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 mě to na 2,5 nešlo stejně, jak tu popisuje burek neni možný, že některý verze komfortky to nepodporujou? Mě to na 2,5generaci chodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 Mě to na 2,5generaci chodilo ja mam taky 2.5 gen..tak jak to ze na 98ce to slo?ze by nejaky to nepodporovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Březen 2008 Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 ja mam taky 2.5 gen..tak jak to ze na 98ce to slo?ze by nejaky to nepodporovali? Chodilo mi to na 2,5 generaci model 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 17. Březen 2008 Sdílet Vloženo 17. Březen 2008 já komfortku nemám a nastavoval jsem to v jednotce centralu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2008 já komfortku nemám a nastavoval jsem to v jednotce centralu to jak sem delal se delao zamykani pres abs a odemikani kdyz se vypne klicek ... jak si to delal pres central?muzes priblizit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.