Hlinik Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Ahoj Potreboval bych poradit se stropnim osvetlenim v Oct I. Po prepnuti prepinace prestalo pracovat stropni osvetleni v celem aute. Pravdepodobne prepinac?? Pokousel jsem se na nej dostat, ale podarilo se mi demontovat pouze pruhledne plexi. Nevite nekdo jak dal? Nechce to nejak povolit a nerad bych neco ulomil. dik za precteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlinik Vloženo 15. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 AhojPotreboval bych poradit se stropnim osvetlenim v Oct I. Po prepnuti prepinace prestalo pracovat stropni osvetleni v celem aute. Pravdepodobne prepinac?? Pokousel jsem se na nej dostat, ale podarilo se mi demontovat pouze pruhledne plexi. Nevite nekdo jak dal? Nechce to nejak povolit a nerad bych neco ulomil. dik za precteni tak hotovo dva sroubky a ze strany dve packy,pod pruhlednym plexi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jastrel Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 AhojPotreboval bych poradit se stropnim osvetlenim v Oct I. Po prepnuti prepinace prestalo pracovat stropni osvetleni v celem aute. Pravdepodobne prepinac?? Pokousel jsem se na nej dostat, ale podarilo se mi demontovat pouze pruhledne plexi. Nevite nekdo jak dal? Nechce to nejak povolit a nerad bych neco ulomil. dik za precteni Ahoj. Pod pruhlednym plexi jsou dve srouby hned vedle zarovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.