Publikováno Březen 14, 200817 r Ahoj Potreboval bych poradit se stropnim osvetlenim v Oct I. Po prepnuti prepinace prestalo pracovat stropni osvetleni v celem aute. Pravdepodobne prepinac?? Pokousel jsem se na nej dostat, ale podarilo se mi demontovat pouze pruhledne plexi. Nevite nekdo jak dal? Nechce to nejak povolit a nerad bych neco ulomil. dik za precteni
Březen 15, 200817 r Autor AhojPotreboval bych poradit se stropnim osvetlenim v Oct I. Po prepnuti prepinace prestalo pracovat stropni osvetleni v celem aute. Pravdepodobne prepinac?? Pokousel jsem se na nej dostat, ale podarilo se mi demontovat pouze pruhledne plexi. Nevite nekdo jak dal? Nechce to nejak povolit a nerad bych neco ulomil. dik za precteni tak hotovo dva sroubky a ze strany dve packy,pod pruhlednym plexi
Březen 26, 200817 r AhojPotreboval bych poradit se stropnim osvetlenim v Oct I. Po prepnuti prepinace prestalo pracovat stropni osvetleni v celem aute. Pravdepodobne prepinac?? Pokousel jsem se na nej dostat, ale podarilo se mi demontovat pouze pruhledne plexi. Nevite nekdo jak dal? Nechce to nejak povolit a nerad bych neco ulomil. dik za precteni Ahoj. Pod pruhlednym plexi jsou dve srouby hned vedle zarovky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.